Haberler

Bazen Bu İşi Bırakmayı Düşünüyorum!

'Asi' Dizisiyle Yıldızı Parlayan Tuba Büyüküstün, Yoğun İlgiden Şikayetçi. Hayatının Merak Edilmesinden Dert Yanan Güzel Oyuncu Şöyle Konuştu:

'ASİ' DİZİSİYLE YILDIZI PARLAYAN TUBA BÜYÜKÜSTÜN, YOĞUN İLGİDEN ŞİKAYETÇİ. HAYATININ MERAK EDİLMESİNDEN DERT YANAN GÜZEL OYUNCU ŞÖYLE KONUŞTU:

Bazen bu işi bırakmayı düşünüyorum. Yazın gizlice bikinili fotoğraflarımı çektiler. Asıl boğazlı kazakla denize girersem çeksinler, o zaman enteresan olur.

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren ve birçok erkeğin hayranlık duyduğu 26 yaşındaki oyuncu, Marie Claire dergisine erkeklerden gördüğü ilgiye rağmen yeni bir ilişkiye başlama konusunda cesur davranamadığını söyledi. 'Asi' dizisiyle ünlenen aktris, aşkın gelgitlerinden yorulduğunu belirtti ve ekledi:

'Bir ilişki için acı çekmiyorsan, o ilişkide mutlu da olamıyorsundur. Gelgitli aşk hem çok üzüyor, hem de çok mutlu ediyor. Ben, bu iniş çıkışın içinde de bir güven hissetmek istiyorum. Yaşayacağım şey kalıcı olsun, güzel olsun istiyorum. Genç kızlık dönemin bitiyor ve artık kadın olduğunu söylemek istiyorsun. Sana kadın olduğun hissettirilsin istiyorsun.' Artık geçmişe nazaran çok daha seçici olduğunu belirten Büyüküstün, şöyle devam etti:

'Artık yeni birini tanımak, ona güvenmek, ona bir şeyler anlatmayı ve onu dinlemeyi sevmek bana çok zor geliyor.'

TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERTUBA BUYUKUSTUN FOTOĞRAFLARI

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title