Haberler

Başkentte ÖSS Öncesi Bir Dizi Önlem Alındı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Pazar Günü Yapılacak Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Öncesi Bir Dizi Önlem Aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi pazar günü yapılacak Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi bir dizi önlem aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, belediyeye bağlı EGO'nun, ÖSS için otobüs hareket saatlerini özel olarak düzenlediği bildirildi. Açıklamada, ODTÜ, Beytepe Kampüsü ve Bilkent Üniversitesi'nde sınava girecek öğrenciler için 46 aracın görev yapacağı belirtildi.

EGO'nun 17 Haziran Pazar günü Ulus ve Bakanlıklar'daki abonman gişelerinin açık kalacağı, ayrıca aynı gün Sıhhiye köprü üstü ve Bahçelievler son durakta seyyar abonmanların da görev yapacağı bildirilen açıklamada, bu araçların Bakanlıklar, Sıhhiye Köprü üstü ve Ulus Sayıştay önünden hareket edecekleri kaydedildi.

Açıklamada, ÖSS öncesinde sınav yerini görmek isteyen öğrenciler için Cuma ve Cumartesi günleri Sıhhiye köprü üstünden Hacettepe Beytepe Kampüsü'ne, Güvenpark'dan da ODTÜ'ye 06.00-17.00 saatleri arasında 10'ar dakikalık aralıklarla sefer düzenleneceği duyuruldu.

Açıklamada ayrıca, öğrencilerin sınav giriş belgelerini göstererek otobüslerden indirimli olarak yararlanabilecekleri bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title