Haberler

Başkent'te Elektrik Kesintisi

Dağıtım Şebekelerinde Önceden Planlanan Yıllık Periyodik İşletme, Trafo Yeri Değişimi, Trafolarda ve Şebekede Yenileme ile Demontaj Çalışmaları Nedeniyle 29-30 Ocak Tarihlerinde Ankara'nın Bazı Yerlerinde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

Dağıtım şebekelerinde önceden planlanan yıllık periyodik işletme, trafo yeri değişimi, trafolarda ve şebekede yenileme ile demontaj çalışmaları nedeniyle 29-30 Ocak tarihlerinde Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ocak Salı günü, Altındağ ilçesinde, 10.00-12.00 saatleri arasında, Eşdost sokak, Plevne ve Rüzgarlı sokakların bir kısmı ile Çankırı caddesinin bir kısmı elektrik alamayacak.

08.30-13.30 saatleri arasında Önder Mahallesi Demirhendek Caddesi, Muradiye, Karabiga, Atılgan sokaklar ve civarlarına elektrik verilemeyecek.

12.00-17.00 saatleri arasında, Önder Mahallesi Karacakaya, Altınay caddeleri, Serince, Sarıgül, Kartalcık, Kopça sokaklar ve civarları elektrik alamayacak.

30 Ocak Perşembe günü,

Altındağ ilçesinde 08.30-13.30 saatleri arasında, Önder Mahallesi Karacakaya caddesi, Tezcan sokak ve civarlarına elektrik verilemeyecek.

12.00-17.00 saatleri arasında, Önder Mahallesi Karacakaya, Altınay caddeleri, Teczan, Ereğli, Köyceğiz sokaklar ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title