Haberler

Başkan Yaşar M-Lead Dersinde

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Mektebim Koleji tarafından hayata geçirilen yeni eğitim modeli M-Lead (Yönetim-Liderlik, Girişimcilik ve Gelişim) dersi kapsamında Batıkent Kampüsü’nün konuğu oldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Mektebim Koleji tarafından hayata geçirilen yeni eğitim modeli M-Lead (Yönetim-Liderlik, Girişimcilik ve Gelişim) dersi kapsamında Batıkent Kampüsü'nün konuğu oldu.

Kampüs Müdürü Aysun Yılmaz'ın ev sahipliğinde okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yaşar, belediye başkanı ve işadamı kimliğiyle çocuklara girişimcilik ve yerel yönetimleri anlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı çerçevesinde ilkokul 4'üncü sınıf öğrencilerine genel ve yerel idareleri anlatan Yaşar, 7, 9 ve 10'uncu sınıflara da girişimcilik hakkında bilgiler verdi.

"Ülkenin geleceği sizlersiniz"

Hayattaki başarının okulda başladığını ifade ederek öğrencilerle sohbet eden Yaşar "Sizler başarılı olmak zorundasınız. Bu ülkenin aydınlık geleceği sizlersiniz" dedi.

Başkan Yaşar "Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazıdır. Eğer çocuklarımızı, gençlerimizi sağlıklı bir eğitimle yetiştirilemezsek sağlıklı bir toplumu da oluşturamayız. Sizler soran, sorgulayan, üreten, fikirlerini özgürce ifade edebilen bireyler olmalısınız" diye konuştu.

"Belediyecilik yol, kaldırım işi değil, bir yaşam biçimidir"

Yerel yönetimlerin yetkileri kapsamında yapması gerekenleri de tek tek sıralayan Yaşar, Yenimahalle'de yapılan çalışmalardan da örnekler verdi. Yaşar, "Belediyecilik yol ve kaldırım işi değil, bir yaşam biçimidir. Çünkü evinizin içi altın da kaplı olsa pencereden kafanızı uzattığınızda sosyal yaşam yoksa etrafınızda nefes alacak donatı alanları, spor merkezleri, kültür merkezleri yoksa yaşadığınız yer hapishane olmaktan ileri gidemez. İşte bizim işimiz sizlerin yaşam alanlarını güvenli, keyifli, huzurlu kılmak, yaşamaktan mutlu olduğunuz şehirleri hazırlamaktır" dedi.

Öğrencilerden gelen soruları da tek tek yanıtlayan Başkan Yaşar'a programın sonunda minik bir öğrenci okul yönetimi adına çiçekle teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fethi Yaşar Yenimahalle Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title