Haberler

Başkan Tütüncü Muhtarlarla Toplantılarına Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ikinci döneminde başlattığı ve üçüncü turunu gerçekleştirdiği hizmet istişare toplantısı kapsamında DSİ su kanalının kuzeyindeki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ikinci döneminde başlattığı ve üçüncü turunu gerçekleştirdiği hizmet istişare toplantısı kapsamında DSİ su kanalının kuzeyindeki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Süleyman Demirel'in evinde yapılan toplantıya Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Meclis Üyesi Serhat Demir, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan, İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Ramazan Eciş, Ak Parti Kepez İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Turan ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ile katıldı.Hizmetlerin konuşulduğu toplantıda Barış, Kütükçü, Yavuz Selim, Erenköy, Kanal, Esentepe ve Fatih Mahalle Muhtarları da hazır bulundu.

200 DÖNÜMLÜK PARK 1500 YATAK KAPASİTELİ HASTANE

Toplantıda muhtarlara yeni yatırımlar müjdesi veren Başkan Tütüncü, bir önceki dönem seyir terası kazandırdıkları Masa Dağı'na 200 dönümlük bir park yapacaklarını açıkladı. Tütüncü, proje hazırlıkları süren parkın içerisine Antalya'nın dört bir tarafından görülebilecek bir simge proje de inşa edeceklerini de belirtti. Göçerler Mahallesi Masa Dağı bölgesinde 1500 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan Antalya Bölge Hastanesi'nin bölgeye heyecan getiren bir yatırım olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, Antalya Bölge Hastanesi'nin, 1000 yatak kapasitesinin 1500'e çıkarılmasıyla ilgili çalışma yapıldığı bilgisini verdi. Başkan Tütüncü, "Hastane alanın imar planları yapıldı ve kesinleşti. Sağlık Bakanlığı'nın, 2015 yılı içerisinde yatırımı planlanan şehir hastaneleri arasına Antalya Bölge Hastanesi'ni de aldı" dedi.

BÖLGEYE 4 OKUL KAZANDIRILDI. YENİLERİ YOLDA

Başkan Hakan Tütüncü, su kanalının kuzeyindeki mahallelerin en önemli sorunu olan 2B'nin çözüldüğünü, ilgili kamu kurumunun tapulama işlemine önümüzdeki günlerde başlayacağını belirtirken, bölgenin okul taleplerini karşıladıklarını hatırlattı. "Çamlıbel Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi'nin temelini attık" diyen Başkan Tütüncü, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 16 derslikli Spor Lisesi, 100 kişilik pansiyon binası ile 24 derslikli İlkokulun yapımı da başladığını, Çankaya Mahallesi'nde kazandırılan 16 derslikli ortaokul binasının ise hizmete girdiğini bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçenin kuzeyinde, Korkuteli Kavşağı ile Havaalanı Yolu Kavşağı arasında açacakları 60 metrelik yolun da bölgeye ciddi bir hareketlilik getireceğini belirten Başkan Tütüncü, ilçenin sorunlarını çözmek, dev yatırımlar yapmak için bürokratlarıyla çalıştıklarını söyledi.

KEPEZ'E YENİ SEMT KONAKLARI İNŞA EDİLECEK

Esentepe Mahalle Muhtarı İlyas Manav, bölge sakinlerinin ulaşım sorunundan dolayı Kepez Belediyesi'ne gidemediği için bölgeye belediye semt veznesi yapılmasını talep etti.

Başkan Hakan Tütüncü, bu talep üzerine Esentepe ve bölge mahallelere semt kültür merkezi müjdesi verdi. "Vatandaş belediyeye gelemiyorsa belediyeyi ayağına götürürüz." diyen Tütüncü, şunları söyledi:

"Esentepe Mahallesi'ne, içerisinde belediye iletişim merkezinin, veznenin, AKMEK Kurs şubesinin, bilgi evinin olacağı semt kültür merkezi inşa edeceğiz. Esentepe ile Çamlıbel, Çankaya, Erenköy, Barış, Kazım Karabekir, Göçerler ve Fatih ve çevredeki diğer vatandaşlarımız bu merkezde, belediye binasına gelmeden belediye ilgili işlemlerini yapabilecekler. Hizmeti, belediyeyi, vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Proje hazırlıkları süren semt kültür merkezinin temelini bu yıl içerisinde atmayı planlıyoruz."

Başkan Tütüncü, toplantıya ev sahipliği yapmalarından dolayı Karabekir Mahalle Muhtarı Süleyman Demirel'e ve ailesine teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Demirel Kazım Karabekir Hakan Tütüncü Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title