Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sokakta öldürülen öğretmen Arife Nur Sarıoğlu'nun, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sokakta öldürülen öğretmen Arife Nur Sarıoğlu'nun, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 26 yaşında hayata veda eden Sarıoğlu'nun Yahyalı'daki babaevini ziyaret eden Büyükkılıç, ailenin acısını paylaştı.

Sarıoğlu için dua ederek, aileye sabırlar dileyen Büyükkılıç, yaşanan acıya sözlerin yetersiz kaldığını belirterek, kadına yapılan her türlü şiddetin derhal son bulması temennisinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç'a Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de eşlik etti.

Başkan Palancıoğlu

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel olarak düzenlediği "KGC Ödüllü Medya Yarışması"nda ödüle layık görülen gazetecileri tebrik etti.

Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne mensup üyelerden yarışmaya 7 dalda 50'ye yakın eserin katıldığını belirtti.

Gazeteciliğin önemli bir meslek olduğunu hatırlatan Palancıoğlu, "Bazen bir fotoğraf dünyaları anlatır. Bir yazı toplumu bilgilendirdiği gibi bilinçlendirir. Görmek bakmak arasında fark vardır. Bu farkı fark ettirenlere teşekkür ediyorum. Kayserimizde 2020 yılında fark edilerek ödül alanları ve yarışmaya eserleri ile katılan tüm basın mensuplarını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, Yahyalı Devlet Hastanesi'ni denetledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanan Yahyalı Devlet Hastanesini denetledi.

Büyükkılıç, 75 yataklı hastanede incelemelerde bulunarak sağlık konusunda büyük mesafe alındığını belirtti.

Kayseri ile Yahyalı arasındaki yol yapım çalışması yürüten işçilerle de sohbet eden Büyükkılıç, çalışanlara başarılar ve kolaylıklar dileyerek, işlerinin kazasız belasız sürmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Palancıoğlu Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title