Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencilerle Kitap Okudu

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kazım Karabekir Ortaokulu’nda gerçekleşen 4. geleneksel aşure gününe katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kazım Karabekir Ortaokulu'nda gerçekleşen 4. geleneksel aşure gününe katıldı.

İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nun da katıldığı aşure programında AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Serkan Yazar, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler yer aldı. Okul Aile Birliği Başkanı Meryem Kanpara ve yönetiminin hazırladığı bin kişilik aşure okul yönetimi ve öğrencilerin yanı sıra velilere de ikram edildi. Okulu gezen ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Z Kütüphane ve Satrançı sınıfı açılışını gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilerle kitap okumayı da ihmal etmedi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen satranç sınıfı ve Z kütüphanenin açılışının ardından öğretmenlerle de bir araya geldi. Kütüphaneyi inceleyen Karaosmanoğlu, öğrencilerle de kitap okudu. Öğretmenliğin büyük fedakarlık olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, çocukların ve gençlerin yetişmesinde büyük rol oynayan eğitimcilere de ortaya koydukları emek için teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Eğitim camiasının emrinde olduklarını da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Bir tohum, toprakla kavuştuğunda nasıl filizlenirse öğrencilerimizde siz öğretmenlerimizin eliyle yetişmektedir. Öğretmenlerimizin büyük emek, fedakarlık, özen, karşılıksız sevgi ve şefkatini her daim takdir ediyorum. Geleceğin sağlıklı nesillerinin yetişmesinde de çok önemli bir göreve sahip öğretmenlerimize her türlü desteğe veriyoruz" dedi.

"Anne Şehir" Çok Yönlü Gelişim Projesi, kentimizin huzur ve refah seviyesinde de gözle görülür bir artışı beraberinde getirdiğini açıklayan Karaosmanoğlu, "Hayalimiz, kıymetli öğretmenlerimizin de gayretiyle 300 okulda 100 bin anneye ulaşarak mutlu ve sağlıklı bir şehre hizmet etmek. Unutmayalım, annelerimiz bizim en kıymetlilerimizdir. Peygamber Efendimizin de dediği gibi, 'Cennet, anaların ayakları altındadır.' Bu nedenle de annelerimiz için ne yapsak az" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İbrahim Karaosmanoğlu Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title