Haberler

Başkan Büyükkılıç, Develi'de kadınlarla buluştu

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları'nın Develi'de gerçekleştirdiği 'Ahde Vefa Programı' dolayısıyla ilçeyi ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları'nın Develi'de gerçekleştirdiği 'Ahde Vefa Programı' dolayısıyla ilçeyi ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Develi'deki AK Parti Kadın Kolları Ahde Vefa Programı'na Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, AK Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan ile il ve ilçe kadın kolları üyeleri katıldı. AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları ile ilçe kadın kolları üyelerinin yer aldığı programda kadın kolları üyelerini 'Olmazsa olmaz' olarak niteleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları üyelerinin yılmadan hizmet etmeyi sürdürdüklerini dile getirerek, "Sizler fedakar hanımefendiler, davamızın olmazsa olmazı olarak, hep vurguladığımız 'durmak yok, yola devam' diyorsunuz da ben koşmaya devam diyorum koşmaya. Çünkü haklı bir davanın savunucusuyuz" dedi. Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada, "Her biri birbirinden gayretli temsilcileriyle, muhtarlarıyla, mahalle sakinleri ile adeta Develi'mizin yüz akı olacağız. Sizleri mahcup etmemeye, sizlere layık olmaya özen göstereceğiz. Gece, gündüz demiyoruz. Sizlerin bir evladı olarak sizlere layık olma yolunda ekiplerimizle beraber gece gündüz koşturuyoruz" diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, 16 ilçeyi birbirinden ayırt etmediklerini, bu kapsamda gerçekleştirdikleri hizmetlerle Develi'ye yakışan projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ise yaptığı konuşmada, her türlü şartlara ve kara, kışa rağmen teşkilat ruhunu taşıyan tüm kadınlara teşekkür etti. Programın ardından Başkan Büyükkılıç, AK Partili kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Hisarcık Kayseri Develi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title