Haberler

Başkan Akyol, Engellilere İftar Yemeği Verdi

Gördes Belediyesi, ilçedeki tüm engelli vatandaşları iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Gördes Belediyesi, ilçedeki tüm engelli vatandaşları iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Anadolu Otel'de düzenlenen iftar yemeğine, Gördes Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriya Sevinç, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile ilçede yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Belediye Başkanı Akyol, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, ilçedeki engellileri, yeni kurulan Gördes Engelliler Dayanışma Derneği'nin de bilinirliğini artırmak amacıyla bir araya getirmek istediklerini söyledi. benzer konumdaki insanların dernek çatısı altında bir araya gelerek ortak hareket etmelerinin önemine işaret eden Akyol, tüm engellileri kurulan dernek çatısı altında bir araya gelmeye çağırdı. Akyol, kurulan derneğe belediye olarak destek verdiklerini ifade ederek, en kısa zamanda dernek binası için yer tahsisi yapacaklarını söyledi.

Gördes Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriya Sevinç ise ilçede ilk etapta 150'ye yakın engelli vatandaşın tespit edildiğini, derneğin ilçedeki tüm engellilere hitap edeceğini dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Akyol Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title