Haberler

Başbakan Erdoğan Van Ziyaretinde Önemli Açıklamalarda Bulunacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Şükrü Ayalan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van'da Düzenlenecek Açık Hava Mitinginde Önemli Açıklamalarda Bulunacağını, Bunun İçin Tüm Halkın Meydan da Olmasını İstediklerini Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Şükrü Ayalan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van'da düzenlenecek açık hava mitinginde önemli açıklamalarda bulunacağını, bunun için tüm halkın meydan da olmasını istediklerini söyledi.

AK Parti Van İl Başkanlığı'nda, Van Milletvekili Yekta Haydaroğlu ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Şükrü Ayalan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mayıs günü Van'a yapacağı ziyaret ile ilgili bilgi verdi. Ayalan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri gençlik şöleninin bu yıl Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla Van'da düzenleneceğini anlattı. Bu şölenin bir seçim startı olmadığını da sözlerine ekleyen Ayalan, şölenin 5 ay önceden Van'da

yapılacağını karara bağladıklarını söyledi. Ayalan, "Başbakan şölenin yanı sıra Van'da yapılan çalışmaları halka anlatmak amacıyla bir de açık hava mitingine katılacak. Başbakan Erdoğan, Beşyol mevkiinde yapacağı konuşma esnasında tüm dünyanın gözü Van'da olacak. Başbakan burada önemli açıklamalarda bulunacak. Bunun için tüm halkımızın meydanda olmasını istiyoruz" dedi.

Ayalan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yaptırılan konutlar, sağlık ve eğitim yatırımları ve duble yol çalışmaları hakkında da bilgi vereceğini açıkladı.

(ŞA-MET-OM-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title