Haberler

Başbakan Erdoğan, 8 Mart'ta Nevşehir'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart'ta Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri İçin Nevşehir'e Gelerek 'Toplumsal Yaşamda Kadınlarımız' Konulu Programda Konuşacak.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart'ta Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri için Nevşehir'e gelerek 'Toplumsal yaşamda kadınlarımız' konulu programda konuşacak.

8 Mart'ta Nevşehir'de düzenlenecek etkinliğe Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra kadın ve aileden sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukcu da katılacak. 'Toplumsal Yaşamda Kadınlarımız- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü' etkinlikleri kapsamında aynı gün 13.30- 14.30 arasında 'Toplumsal Yaşamda Kadınlarımız' konulu panel iye 'Siyaset ve Kadın' oturumunda AKP milletvekilleri Fatma Şahin ve Semiha Öyüş, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü konuşacak. Bu paneli medya ve kadın, iş dünyası ve sivil Toplum Örgütlerinde kadın, Edebiyat ve Kadın konulu paneller izleyecek.

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kayseri'de Erciyes Üniversitesi tarafından, 'Kadın ve Edebiyat' ilişkileri sempozyumu düzenlenecek. Ardından Güzel Sanatlar Fakültesi'nde, 'Anadolu'da Kadın portreleri' fotoğraf sergisi açılacak. Dünya kadınlar günü etkinlikleri Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen resim sergisi ve kanun resitali ile sona erecek.

Sinan KORKMAZER

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title