Haberler

Hakem, Kendisine Küfür Eden Başakşehirli Emre Belözoğlu'yu Oyundan Attı

Güncelleme:

Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşmanın son dakikalarında maçın hakemi Halis Özkahya'ya küfür eden Emre Belözoğlu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Başakşehir, Süper Lig'in 20. haftasında Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Maça kırmızı kart gören Emre Belözoğlu damga vurdu.

Süper Lig'in 20. haftasında Başakşehir, Konya deplasmanına konuk oldu. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada Başakşehir de modaya uydu. Maçın son dakikaları ise nefes kesti. 90+2'de Skubic'in kafa golüyle Konyaspor beraberliği yakaladı.

HALİS ÖZKAHYA'YA KÜFÜR ETTİ

Karşılaşmanın bitimine kısa bir süre kala Emre Belözoğlu hakeme itirazdan sarı kart gördü, kararın ardından Halis Özkahya'ya eliyle tepki göstererek küfür eden kaptan, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Tecrübeli futbolcu böylece haftaya oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düştü. Emre'nin hakeme küfür ederek atılması sosyal medyada da gündem oldu. Twitter'da Emre'nin küfür ettiği anları paylaşanlar, 1 maçtan daha fazla ceza alması gerektiği fikrinde birleşti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Halis Özkahya Başakşehir Konyaspor Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

ts li:

fb Maçında oynamamak için yaptı bunun gibi adi çirkef biri yok şu futbol dünyasında inşallah daha çok ceza verirler.

7
1
yanıtYanıtla
..........:

TAM Bİ PİSLİK BU HERİF

6
0
yanıtYanıtla
6 MAÇ CEZA:

6 maç ceza verilmesi gerekir

6
0
yanıtYanıtla
selim:

Caner özür dilediği halde 6 maç ceza almıştı iyide oldu şimdi bu şebeğe en az onun aldığı ceza kadar ceza vermeleri gerek yoksa başakşehiri şampiyon yapmak için ligin kurgulandığı belli olur

5
0
yanıtYanıtla
6 MAÇ CEZA:

6 maç ceza verilmesi gerekir. adalet varsa verilsin

5
0
yanıtYanıtla
Yaani:

La maçı izledim sepetbaş söverken mimikleri bile okunuyor, dire kırmızı olmalıydı . . .

5
0
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

ŞİKECİ EMRE HAFTAYA FB MAÇI VAR VE SEN YİNE YOKSUN FB KOVDU SENİ ANLA BUNU ARTIK MADEM FB LİSİB GİT ORDA OYNA

3
1
yanıtYanıtla
CEMİL:

fener maçında oynamamak için bilerek atıldı hin oğlu hin emre

3
0
yanıtYanıtla
MERVİŞ:

Bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var. Bu Emre''nin siniride yetti ya bizim başımıza da belaydı bu küçük enişte

3
0
yanıtYanıtla
maydın:

nedense her fenerbaçe maçından önce hep kırmızı kart görüyor takımına ihanet ediyor aklın fenerdeyse git orda oyna takımını satma ekmeğini yediğin kapıya tükürmektir

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title