Haberler

Bartın'da Bayramlaşma

Bartın'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bartın'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bartın Valisi İsa Küçük, Belediye Sosyal Tesisleri'nde, protokolün ve vatandaşlardın bayramını kutlamasının ardından yaptığı konuşmada, bayramın son dönemlerde artan terör olayları ve Van depremi nedeniyle hüzünlü kutlandığını söyledi.

Van'daki acıların dindirilmesine katkı vermeye çalıştıklarını anlatan Küçük, şöyle dedi:

"Bartınlıların desteğiyle bir köy okulu yaptırmak için Van Valiliğine yaptığımız müracaat kabul edildi. Van'daki depremzedeler için köy okulu yaptırıyoruz. Önümüzdeki günlerde tamamlayacağımız ve 'Bartın' ismi verilecek prefabrike okulumuzu Van'da açacağız. Bu okullarımızda iyi insan yetiştirerek cehaletin bir sonucu olan terör olaylarının da önüne geçmiş olacağız."

Bayramlaşma programına, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Vahdet Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş de katıldı.

- BARTIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title