Haberler

Bartın: Bartın'da Patlayan Trafo Korkuttu

Bartın'da, Başkent Dağıtım A.ş.'ye (Bedaş) Ait Trafo Patladı. Patlamanın Ardından Trafoda Çıkan Yangın, İtfaiye ve Bedaş Ekiplerinin Müdahalesiyle Söndürüldü.

Bartın'da, Başkent Dağıtım A.Ş.'ye (BEDAŞ) ait trafo patladı. Patlamanın ardından trafoda çıkan yangın, itfaiye ve BEDAŞ ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Hendekyanı, Hükümet, Kavaklı, Topçu Konağı ve Kanlı Irmak Caddeleri'ne elektrik dağıtımını sağlayan trafo, aşırı yüklenme sebebiyle patladı. Benzin istasyonuna yakın bir yerde olan trafonun patlaması çevrede korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Olay yerine gelen itfaiye ve BEDAŞ ekipleri, trafoda patlama sonrası çıkan yangına müdahalede bulundu.

BEDAŞ Müdürü Mustafa Dinçer, aşırı yüklenmeden dolayı trafonun patladığını belirterek, başka bir trafoya aktarma yapılarak elektrik kesintisinin sona erdirildiğini söyledi. Patlama sonrası yaklaşık 4 bin YTL'lik maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title