Haberler

Barıştılar

Yeni Albümleri Yüzünden Karşı Karşıya Gelen Gülben Ergen ile Demet Akalın'ın Arası Açıldı. Gülben; Demet'e Doğumgünü Bahanesiyle Mesaj Atıp, Kırgınlığı Önledi.

YENİ ALBÜMLERİ YÜZÜNDEN KARŞI KARŞIYA GELEN GÜLBEN ERGEN İLE DEMET AKALIN'IN ARASI AÇILDI. GÜLBEN; DEMET'E DOĞUMGÜNÜ BAHANESİYLE MESAJ ATIP, KIRGINLIĞI ÖNLEDİ.

Gülben Ergen ile Demet Akalın, aynı anda albüm çıkartınca olanlar oldu. Demet, 'Dans Et', Gülben ise 'Aşk Hiç Bitmez' isimli albümüyle zirveye gözünü dikti. İki şarkıcının zirve arzusu aralarının açılmasına yol açtı. Magazin basınını kullanarak birbirlerine gönderme yapan Demet ile Gülben arasındaki ipler git gide gerildi. Demet Akalın ile Gülben Ergen, birbirlerine rakip olarak gösterilmekten bile son derece rahatsız olduklarını dile getirdi. Hatta Demet, yakın dostu Alişan'la birleşerek Gülben ile İbrahim Tatlıses'e savaş açtı!

Bundan rahatsız olan Gülben Ergen, ortamı yumuşatmak için atağa geçti. Demet'in geçtiğimiz hafta 36. yaşını kutlamasını fırsat bilen Gülben, rakibine cep telefonu mesajı attı. Mesajda; 'Yeni yaşın ve yeni albümün kutlu olsun. Seni çok seviyorum. Basının aramızı bozmasına izin vermeyelim' diye yazan Gülben, Demet Akalın'dan da aynı sıcaklıkta bir yanıt aldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title