Haberler

Barış Okulu İçin 500 Gönüllü Öğrencinin Hazırladığı Sergi Korupark'ta İzlenime Açıldı

Bursa'daki Çeşitli Okullardan 500 Gönüllü Öğrencinin Ortaklaşa Yürüttüğü 'Barış Okulu' Projesine Destek Vermek Amacıyla Hazırlanan Sergi ve Stant Korupark Alışveriş Merkezi'nde İzlenime Açıldı.

Bursa'daki çeşitli okullardan 500 gönüllü öğrencinin ortaklaşa yürüttüğü 'Barış Okulu' projesine destek vermek amacıyla hazırlanan sergi ve stant Korupark Alışveriş Merkezi'nde izlenime açıldı.

'Barış Okulu İçin 500 Çocuk Elele' projesi kapsamında; Zeki Müren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, Osmangazi İMKB Kız Meslek Lisesi ve 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı resim, el işi ve çalışmalar Korupark AVM Sergi Salonu’nda hem izlenime hem de satışa sunuluyor. Sergi salonuna gelen ziyaretçilere “Barış Okulu” hakkında bilgi veren ve destek isteyen öğrenciler, isteyen ziyaretçilerle birlikte de uygulamalı olarak küçük sanatsal çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Geliri okula aktarılacak etkinlik, 2 Ocak tarihine kadar Korupark Sergi Salonu’nda izlenime açık olacak.

(İHS)

28.12.2007 15:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title