Haberler

Bank Asya 1. Ligi

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, Transfer Çalışmalarını Sürdürdüklerini Belirterek, "Ön Görüşmelerimizi Hafta İçerisinde Sonuçlandıracağız" Dedi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Ön görüşmelerimizi hafta içerisinde sonuçlandıracağız" dedi.

Bugüne kadar transfer konusunda sessiz kalması nedeniyle taraftarlarını endişeye sevk eden Diyarbakırspor'da, transfer çalışmalarının bu hafta sonuna kadar büyük oranda sonuç vereceğini bildirildi. Yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Öktüren, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini kaydederek, "Bizim sessizliğimiz kulübümüzün çıkarları içindir. Her konumuzu basına açıklamıyoruz. Olup bittikten sonra gerekli açıklamaları yapacağız. Pazartesi gününden başlamak kaydıyla teknik direktör ve dış transferde görüşüp büyük bir kısmı ile mutabakata vardığımız isimlerle masaya oturup sözleşme imzalayacağız" diye konuştu. Yeşil-kırmızılı kulübün transfer çalışmaları kapsamında Elazığsporlu Korhan Öztürk ile Denizlisporlu Musa Kuş ile görüştükleri ve cevap bekledikleri ifade edildi.

(MG-ZG-RA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title