Haberler

Bandırmaspor-Boluspor maçının ardından

Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Beypiliç Boluspor'a 3-2 mağlup olan Royal Hastanesi Bandırmaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, maça iyi başladıklarını belirterek, "Güzel, bol gollü bir maç oldu.

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Beypiliç Boluspor'a 3-2 mağlup olan Royal Hastanesi Bandırmaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, maça iyi başladıklarını belirterek, "Güzel, bol gollü bir maç oldu. İzleyenler umarım keyif almıştır." dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının hata yaparak gelişeceklerini söyledi.

İki takımın da iddiasının bulunmaması nedeniyle karşılaşmanın hazırlık maçı görüntüsünde geçtiğini dile getiren Sözeri, şöyle konuştu:

"Oyuncularım iyi mücadele etti. Boluspor da iyi oynadı, güzel, bol gollü bir maç oldu. İzleyenler umarım keyif almıştır. Önümüzdeki 3 maçta, oynamayan oyuncularımıza da şans vereceğiz. Yönetimimiz de oyuncuların durumuna göre önümüzdeki yılın programını yapacak. Bu tip maçları galibiyetle kapatmak daha güzel olur ama maalesef olmadı. Boluspor'u tebrik ediyorum."

Reha Kemal Erginer: "İç saha ve dış sahada siyahla beyaz kadar farklıyız"

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer de geçen hafta iç sahada Bereket Sigorta Ümraniyespor'a karşı çok kötü bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti.

Bandırmaspor maçında galibiyeti yakalayacak bir oyun sergilediklerini vurgulayan Erginer, "İç saha ve dış sahada siyahla beyaz kadar farklıyız. Bunu da bir şekilde değiştirmemiz lazım. Dış sahadaki performansımıza bakarsak neredeyse play-off'un içindeyiz. Ligin deplasmanda en fazla puan toplayan takımlarındanız. Kalan 3 maçı iyi değerlendirmek istiyoruz. Maksimum puanı alıp ligi iyi yerlerde bitirmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Beypiliç Boluspor Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title