Haberler

Bandırma Emniyeti'nden Basın Mensupları ve Başarılı Polislere Ödül

Balıkesir'in Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, Teşkilatın Yapmış Olduğu Çalışmalar Hakkında Halkı Bilgilendiren ve Çözümler Üretilmesine Yardımcı Olan İhlas Haber Ajansı Muhabirleri, Basın Mensupları ile Başarılı Polislere Takdirname ve Teşekkür Belgesi Verdi.

Balıkesir'in Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, teşkilatın yapmış olduğu çalışmalar hakkında halkı bilgilendiren ve çözümler üretilmesine yardımcı olan İhlas Haber Ajansı muhabirleri, basın mensupları ile başarılı polislere takdirname ve teşekkür belgesi verdi.

Bandırma Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen ödül törenine Kaymakam Salih Keser, Emniyet Müdürü Hakan Aydın, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yemeni, emniyet amirleri ve polisler katıldı. Törende konuşan Emniyet Müdürü Hakan Aydın basın mensuplarına emniyet teşkilatının yaptığı çalışmaları kamuoyuna aktardığı için teşekkür ederek, "Polisimiz şanlı Türk Tarihi'nin sahip olduğu milli, manevi ve tarihi hasletleri ve yüksek görev şuuruyla bugünlere ulaşmış, günümüzde de çağdaş dünyanın benimsediği suç ve suçlarla mücadele yöntemlerine akıl, bilim ve teknolojinin yanında basın mensuplarının da tarafsız yayın ilkelerinin katkısı olduğu aşikardır. Ülkemizde insanca yaşamanın, saydam bir yönetime kavuşmanın ve demokratik sistemin temel koşulu sayan siz değerli gazeteciler olarak teşkilatımızın yapmış olduğu her türlü çalışmalar ve etkinliklerimizle ilgili cesaret ve kabiliyetini de ekleyerek halkımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve çözümler üretilmesine yardımcı olmak amacıyla gösterdiğini ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Bugüne kadar bize verdiğiniz desteği ve sizden aldığımız gücü arttırarak devam ettirdiniz. Sizi ve toplumu doğrudan yada dolaylı ilgilendiren her sorun karşısında duyarlılığınızı, denetleyiciliğinizi, katılımcılığınızı ve üreticiliğinizi kesintisiz sürdürdünüz. İnanıyorum ki suçla mücadelede toplumsal duyarlılığın artmasına da elinizden geleni yapacağınız mutlaktır" dedi. Konuşmasında polislere de seslenen Müdür Aydın,"Teşkilatımızın her kademesinde görev ifa eden polislerimizn tüm imkan ve kabiliyetleri ile sadece halkımızın can ve mal emniyetini, huzur ve güvenliğini sağlamak için çalıştıklarını biliyorum. Yapabildikleriniz çok mükemmel olmasa da her geçen gün daha mükemmel olmaya çaba sarf ettiğinize inanıyorum. Gerçek demokrasinin hakim olduğu ülkelerde kamu çalışanları, milletin emri altında hareket eden hizmetliler olduğunu unutmamalıdır. Devlet millet için vardır ve millete hizmet ettiği ölçüde elinde bulundurduğu gücü meşru olarak kullanır. Milletin huzurunun sağlanması ve devletin bekasına yönelik tehlikelerin bertaraf edilmesi için gerektiğinde canımızı bile vermekte tereddüt göstermeyeceğinizi biliyor, sizlere inanıyor ve güveniyorum" şeklinde konuştu.

Kaymakam Salih Keser'de konuşmasında kahramanca mücadele eden polislere ve halkın doğru bilgi alması için çalışan basın mensuplarına tebrik ederek, çalışmalarındaki başarılarının devamını diledi. Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Hakan Aydın, teşkilata verdiği destekten dolayı Kaymakam Salih Keser'e şükran plaketi verdi.

Törende Kaymakam Salih Keser ve Emniyet Müdürü Hakan Aydın, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı İhlas Haber Ajansı muhabirleri Mustafa Yamaner, Metin Yamaner ve Ömer Turan ile ilçede görev yapan basın mensuplarına teşekkür belgelerini takdim etti. Bandırma'da 2007 yılı içerisinde yaptıkları 15 ayrı operasyonda 3 bin 490 gram esrar, 260 adet extacy hap ve kokakin ele geçiren ve olaylarla ilgili 30 şüpheliyi yakalayan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği personeli ile çeşitli birimlerde görevli çok sayıda polis, Kaymakam Salih Keser tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

(MEY)

14.06.2007 19:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title