Haberler

Balkondan çevreye ateş eden alkollü şahıs korku dolu anlar yaşattı

Güncelleme:

Balkondan çevreye ateş eden alkollü şahıs korku dolu anlar yaşattı Kendisini eve kilitleyen şahıs, gözaltına alınmamak için polislere uzun süre direndi Alkollü şahıs polisle kavga etmek isteyerek, "Bana bir tane vursanıza" diye bağırdı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gece saatlerinde...

Balkondan çevreye ateş eden alkollü şahıs korku dolu anlar yaşattı

Kendisini eve kilitleyen şahıs, gözaltına alınmamak için polislere uzun süre direndi

Alkollü şahıs polisle kavga etmek isteyerek, "Bana bir tane vursanıza" diye bağırdı

KOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gece saatlerinde tabancasıyla havaya ateş ederek çevredekilerin korkulu anlar yaşamasına neden olan alkollü şahıs, kendisini eve kilitledi. Savcılık izniyle eve giren polis ekipleri ise uzun süre direnen şahsı gözaltına alırken zor anlar yaşadı.

Olay gece saatlerinde İzmit ilçesi İsmail Kolaylı Caddesi üzerinde bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre alkolü olduğu iddia edilen G.Y. isimli şahıs, tabancasıyla evinin balkonundan havaya ateş etmeye başladı. Şahsın alkollü olmasından ve havaya ateş etmesinden tedirgin olan çevredekiler, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınmak istenen G.Y., kendisini eve kilitledi.

"İbrahim abi beni götürüyorlar sen ne yapıyorsun?"

Uzun süre şahsı ikna etmeye çalışan polis ekipleri başarılı olamayınca savcılıktan gerekli izinleri alarak kapıyı kırarak eve girdi. Şahsı güçlükle etkisiz hale getiren ekipler, daha sonra evden dışarıya çıkardı. Dışarıda ekip arabasına binmek istemediği için uzun süre direnen şahıs, ekiplere zor anlar yaşattı. Gözaltına alınırken komşusuna seslenen alkollü şahıs, "İbrahim abi beni götürüyorlar sen ne yapıyorsun?" bağırarak tepki gösterdi.

"Bir tane vursanıza bana"

Ekipler şahsı zorla araca bindirmek istemesi sırasında direnmeyi sürdüren G.Y., polislere "Bir tane vursanıza bana" diye bağırdı. Polis ekipleri, uzun süren mücadelenin ardından şahsı polis aracına bindirerek ifadesinin alınması için polis merkezine götürdü. Şahsın tabancasına ekipler tarafından el konulurken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title