Haberler

Balıkesir'de 2 Şüpheli Ölüm

Balıkesir'de, Biri Evinde, Diğeri de Yol Kenarında Ölü Bulunan Şahısların Ölümleri Şüpheli Görülerek Adli Soruşturma Başlatıldı.

Balıkesir'de, biri evinde, diğeri de yol kenarında ölü bulunan şahısların ölümleri şüpheli görülerek adli soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, il merkezindeki olayda, Bahçelievler Mahallesi Palmiye Sokak'ta yalnız başına yaşayan 83 yaşındaki K.C. isilmli yaşlı kadın, yakınlarının kendisinden bir süredir haber alamaması üzerine yaptıkları kontrolde ölü olarak bulundu. Çilingir çağrılarak girilen evde, yatağında ölmüş halde bulunan K.C.'nin cesedini inceleyen belediye tabibi, ölümün şüpheli olabileceğini değerlendirip savcılığa bildirdi. Bunun üzerine yaşlı kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi

morguna kaldırıldı.

Diğer olay da Savaştepe ilçesinde meydana geldi. Soğucak Köyü-Savaştepe yolunun 14. kilometresinde yolun kenarında bir erkek ceseti bulundu. Yapılan incelemede, Bozalan köyü nüfusuna kayıtlı F.C. isimli şahsa ait olduğu ortaya çıkan ceset, savcılık tarafından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Şahsın akli dengesinin bozuk olduğu, cesedin yakınları tarafından teşhis edildiği belirtildi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemede, bir otomobile ait parçalar ele geçirildi. Trafik kazası

olabileceği değerlendirilen bu olayla beraber her iki şüpheli ölüm vakasıyla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmaların sürdürüldüğü bildirildi.

(YU-YU-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title