Haberler

Bal Ligi Maçında Kavga Çıktı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup'ta dün oynanan Payas Belediyespor 1975-44 Malatyaspor maçında çıkan kavga çıktı.BAL 4.Grup'ta Hatay temsilcisi lider Payas Belediyespor ile ikinci sırada bulunan Malatya temsilcisi 44 Malatyaspor, dün...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup'ta dün oynanan Payas Belediyespor 1975-44 Malatyaspor maçında çıkan kavga çıktı.

BAL 4. Grup'ta Hatay temsilcisi lider Payas Belediyespor ile ikinci sırada bulunan Malatya temsilcisi 44 Malatyaspor, dün Payas Belediyespor Stadı'nda karşı karşıya geldi. Şaban Elbaşı, Ahmet Sabuncu ve Engin Tamuca hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma gergin başladı. Yer yer çıkan tartışmalara çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Ancak bir grup taraftar sahanın içine girerek, futbolculara müdahalede bulundu. Bu sırada stat dışında bekleyen Payas Belediyespor 1975 taraftarları ile 44 Malatyaspor taraftarları arasında da kavga çıktı.

Tansiyonun giderek yükselmesi maçın uzun süre durmasına neden olurken, saha içerisine giren bir grup taraftar, 44 Malatyasporlu futbolculara saldırdı. Bu sırada yüzüne darbe alan 44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, bir anda yere yığıldı. Polis ekipleri 44 Malatyasporlu futbolcuları soyunma odasına kaçırırken, taraftarlara müdahale etti.

Yaşanan olaylar sonrasında 44 Malatyaspor orta saha oyuncusu Yalçın Güner, takım masörü Ramazan Bayer ve Malatyalı 2 taraftar yaralandı. 44 Malatyaspor taraftarını taşıyan otobüslerde maddi hasar meydana gelirken, birkaç taraftarın gözaltına alındığı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Malatyaspor Elbaşı Payas Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title