Haberler

Bakospor Türkiye Basketbol Kadınlar 2.Basın Toplantısı Metni

Güncelleme:

Sayın Basın Ve Medya Mensubu Arkadaşlarım Öncelikle Sizleri Yanımızda Görmenin Mutluluğunu İfade Etmek İstiyorum.

Sayın basın ve medya mensubu arkadaşlarım öncelikle sizleri yanımızda görmenin mutluluğunu ifade etmek istiyorum. Hepinizinde bildiği gibi GAZİANTEP ilimizde bir ilki başararak Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Liginde Bako spor kulübü olarak mücadele edecegiz.

2. Lig çok maliyetli ve bir o kadarda zaman, enerji isteyen bir lig'dir.Bundan dolayıdır ki sizlerinde desteğiyle ilimizin ileri gelenlerinin İş adamlarının, Mülki amirlerimizin basketbol bayan takımımıza sahip çıkmasını ve daha da ileriye götürmemizi sağlayacak enerjimizi sizlerden almak istiyoruz.

Bu yola çıkarken en büyük isteğimiz memleketimizin bu takıma hep sahip çıkması ve altyapıdan yetişecek oyuncularımızla ilerdeki sezonlarda 1. Ligde Gaziantep'i temsil etmektir. Buna inancımız sonsuzdur ve başaracagımıza inanıyoruz .

Tabiki sizlerin ve Gaziantepli spor severler ile iş adamlarımızın sayesinde olacaktır. Şuan Gaziantep'de bir ilki daha yaşayacağız. Bayanlarda ilk defa ilimizde kendi takımıyla turnuva yapan ve başaran tek takım ünvanını alacağız. 23-24 Ekim tarihlerinde bu ligde yatırım yapan bütçesi bizim 10 katımız olan takımlarla 2 gün süreyle müsabakalar yapıp takımımızı tecrübe kazandırmak ve sporseverlere zevkli maçlar izlettirmek istiyoruz.

Bu turnuvanın sponsorlugunu yapan ve Gaziantep'de spora destek veren Özel Çağdaş Bilgi okullarının sayın yönetici ve ortaklarına sizlerin aracılığıyla teşekkürü bir borç bilirim. Özel Çağdaş Bilgi Okulları her zaman kulübümüzle ortak çalışmalar yapmış ve yapmaktadır. Temennim kulübümüzünde sponsoru olmasını ve basketbolun daha çok değer kazanmasına ortak olmasıdır.

Bunun için de çalışmalarımız devam etmektedir. Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Lig (TBK2L) maçlarımız 29 ekim Cuma günü deplasmanda oynayacagımız Ankara Nesibe Aydın kulübü ile karşılaşacağız. Bu ligde ilk karşılaşma olacağından dolayı heyecanımız takım ile birlikte artıyor. Eminim ki kızlarımız bu maçı kazanarak lige iyi başlangıç yapıp devamı daha da güzel olacaktır.

Transferler hakkında kısa bilgi vermek istiyorum. Genç takımımıza ablalık yapacak ve takımın gücüne ve bütçemize uygun transferler yaptık. Botaşspor'dan Mukaddis Aksoy guard ve forvet mevkii, Gülden yorgancı'yı Alanya Belediyespor'dan uzun forvet olarak transferleri gerçekleşti. Milli olan ve şuan deneme idmanında olan şütör Ülkü Tuncel ve guard Deniz Eskici ile görüşmelerimiz sürüyor. Umarım kendilerini takımımızda görürüz.

Ben bu vesile bize şimdiden destek olacak değerli Valimiz Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal, İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte sahayici işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bu toplantıya katıldığınız için siz basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
title