Haberler

Bakımevinde Çalışan Hemşire Sigara İsteyen Zihinsel Engelli Hastayı Darp Etti

Güncelleme:

Aydın'da bulunan yaşlı bakımevinde, erkek hemşire kendisinden sigara isteyen zihinsel engelli ve kronik şizofreni hastasını darp etti. Hastanın ailesi şikayetçi olunca hemşire hakkında soruşturma başlatıldı.

Aydın'da bulunan yaşlı bakımevinde, zihinsel engelli ve kronik şizofreni hastasını darp eden erkek hemşireyi arkadaşları ihbar etti. Hastanın ailesi şikayetçi olunca hemşire hakkında soruşturma başlatıldı.

SİGARA İSTEYEN ZİHİNSEL ENGELLİ HASTAYI DARP ETTİ

Yaklaşık 5 yıldır özel bir yaşlı bakım evinde kalan yüzde 80 zihinsel engelli ve kronik şizofren Fikret Bayraktar'ın (57), olay günü hemşire Nazmiye A.'dan sigara istediği, ret yanıtı alınca da ısrarcı olduğu belirtildi.

Bunun üzerine Nazmiye A.'nın Bayraktar'ı darp ettiği öne sürüldü. Mesai arkadaşı bir hasta bakıcının durumu bildirmesi üzerine, Nazmiye A. hakkında bakımevi yönetimi tarafından soruşturma başlatıldı. Ayrıca Bayraktar'ın ailesine de haber verildi.

HASTANIN ABLASI HEMŞİREDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kardeşinin darp edildiğini öğrenen ablası ve vasisi Hanife Gençkurt, İzmir'den Kuşadası'na gelerek hemşireden şikayetçi oldu. Polise başvuran Gençkurt, "Kardeşim yaklaşık 5 yıldır bu bakımevinde kalıyor. 12 Haziran Salı günü bakımevi müdürü beni arayarak, kardeşimin kendi çalışanları bir hemşire tarafından darp edildiğini ve konuyla ilgili polise müracaat ettiklerini söyledi. Kardeşimi darp eden hemşirenin Nazmiye A. olduğunu öğrendim, kendisinden şikayetçiyim" dedi.

HEMŞİRENİN İŞİNE SON VERİLDİ

Bakımevi müdürü Haşmet Atabey ise "Olayı adliyeye yansıttık. Soruşturma sonucunda ortaya çıkacak" dedi.Öte yandan, soruşturma sonuçlanmadan hemşire Nazmiye A.'nın görevine son verildiği öğrenildi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

sutestisi suyolunda inceden inceden kirilir:

lan ozelsokterden bahsederken neca buk.devlet kurumuna gectiniz

0
2
yanıtYanıtla
46:

Ne haki. Vari darp etmeye

1
0
yanıtYanıtla
Polis Bordo:

Belki de hemşire kardeşimise santaj sarsıntılık yapmış da olabilir. Biz çok öle domuzluktan yapan fırsantçı hastalar da gördük :(

0
0
yanıtYanıtla
Polis Bordo:

Insanlık öldümü, verseydin işte alt üstlü bi sigare garibime be hemşire kardeşim :(

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hepsininn işnee sonn verceceksinnnn ozamannn düzelirrrrrr

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title