Haberler

Bakanların Van Temasları

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Cumhuriyetin Hiç Bu Kadar Güvende ve Güçlü Olmadığını Belirterek, "Cumhuriyete Lafla Değil, Hizmetle Sahip Çıkılır. Biz Cumhuriyetimizi ve Onun Temel Niteliklerine Hizmet Ederek Koruyoruz, Yaşatıyoruz ve Yaşatacağız" Dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, cumhuriyetin hiç bu kadar güvende ve güçlü olmadığını belirterek, "Cumhuriyete lafla değil, hizmetle sahip çıkılır. Biz cumhuriyetimizi ve onun temel niteliklerine hizmet ederek koruyoruz, yaşatıyoruz ve yaşatacağız" dedi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü makamlarında ziyaret eden bakanlar, daha sonra AK Parti Van İl Başkanlığı'na geçerek partililerle bir araya geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı ziyaret hakkında partililere bilgi veren Bakan Şahin, cumhuriyetin hiç bu kadar güvende

olmadığını belirterek, "Rejim tehlikedeymiş? Cumhuriyetimiz hiç bu kadar güvende olmamıştı. Hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Cumhuriyete lafla sahip çıkılmaz. Hizmetle sahip çıkılır. Vatandaşların sorunu çözerek sahip çıkılır. Atatürk'ün 'Köylü milletin efendisidir' sözünü söyle dur. Köye hizmet götürmedikten sonra bu sözün ne anlamı kalır. Gerçekten, 'Köylü milletin efendisidir' sözü AK Parti iktidarıyla hayata geçiriliyor. O bakımdan biz cumhuriyetimizi ve onun temel niteliklerine hizmet ederek koruyoruz,

yaşatıyoruz ve yaşatacağız" şeklinde konuştu.

(ŞA-MET-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title