Haberler

Bakan Kılıç: Milli Takım İnşallah En Kısa Zamanda Oturur

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye'nin 2-0 mağlup olduğu Çek Cumhuriyeti A Milli takımlar maçı sonrasında açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Çelik, "İnşallah Milli takım kısa zamanda oturur" yorumunu yaptı.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye'nin 2-0 mağlup olduğu Çek Cumhuriyeti A Milli takımlar maçı sonrasında açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Çelik, "İnşallah Milli takım kısa zamanda oturur" yorumunu yaptı.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti A Milli takımlar maçı sonrasında açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Manisa'da özel bir maç oldu. Manisa tarihi bir gününü yaşadı. Bizim için bu kısmı daha önemliydi. İnşallah Milli takım kısa zamanda oturur. Milli maçlar değişik zamanlarda Türkiye'nin çeşitli illerinde oynanabilir. Bu konuda bizde olumluyuz. Federasyonumuzda sıcak bakıyor. Anadolu'dan da bir talep var. Sahada seyircinin ciddi bir coşkusu ve sevinci var. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bu sevinci yaşatmak lazım" diye konuştu.

Basın mensuplarının maçtan sonra A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yeterli miydi? sorusuna cevap veren Bakan Kılıç, "Milli takımın hocası üzerinden yorum yapıldığı andan itibaren milli takımda hiçbir şey düzene girmez. Milli takım hocası üzerinden yorum yapmak bizim işimiz değil. En iyi 11'i kurması için, en ideal takımı kurması için hocayı bırakmak lazım. Hocamıza şans ve fırsat vermeye devam etmek lazım. Nihayetinde alt yapıda yaşanan sorunlar var. Kısıtlı kaynaklar var. Zaman içerisinde ümit ve temenni ediyorum ki kaynaklar daha da zenginleşecektir. Milli takımında futbolcu ve insan kaynakları zaman içerisinde çoğalacaktır. Ülkeye gelen yabancı futbolcuları milli takımda oynatma şansına sahip değilsiniz. Alt yapıda yetişip gelen tüm çocukları bu takımda oynatma mecburiyetimiz var. Elbette ki hocanın da bu anlamda zorlukları vardır mutlaka. Zaman içinde bu zorluklar aşılacak. Maçın başındaki en ideal ilk 11 mutlaka bulanacaktır" dedi.

"KİMLERİN MAÇTA HAZIR OLDUĞUNU GÖRMÜŞTÜR'

Türkiye-Çek Cumhuriyeti A Milli takımı karşılaşmasını izleyen TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise, 2-0'lık mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Milli maçta mağlubiyet her zaman üzer. Ama hazırlık maçlarının amacı önümüzdeki maçlarda kadroyu bulmak. Tahmin ediyorum ki hocamızda kimlerin bu maçlara hazır olduğunu görmüştür. Hocamızda oyuncularımızı önümüzdeki maça göre değerlendirecektir" dedi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Çek Cumhuriyeti 19 Mayıs Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title