Haberler

Bakan Çubukçu, "Güzel ve Dahi" Programıyla İlgili Açıklama Yapmadı

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Bir Televizyon Kanalında Yayınlanan "Güzel ve Dahi" Adlı Programın Yayından Kaldırılması İçin RTÜK'e Başvurduğu Haberleriyle İlgili Olarak, Konuyla İlgili Açıklama Yapmayacağını Daha Sonra Yazılı Olarak Bildireceğini Söyledi.

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, bir televizyon kanalında yayınlanan "Güzel ve Dahi" adlı programın yayından kaldırılması için RTÜK'e başvurduğu haberleriyle ilgili olarak, konuyla ilgili açıklama yapmayacağını daha sonra yazılı olarak bildireceğini söyledi.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulunarak kadın kollarıyla bir araya geldi. Basın mensupları girişte Bakan Çubukçu'ya, son günlerde tartışma konusu olan ve özel bir kanalda yayınlanan "Güzel ve Dahi" isimli programın yayından kaldırılması için RTÜK'e başvurmasıyla ilgili sorular yöneltti. Bakan Çubukçu, "Bir açıklama yapmıyorum. Yazılı olarak bildireceğim" dedi.

(HD-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title