Haberler

Bakan Coşkun İzmir'de

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Bir Altın Mağazasının Açılışı İçin İzmir'e Geldi. Bakan Coşkun Burada, Ekonominin 4 Yıl İçerisinde Büyük Gelişme Gösterdiğini Kaydetti.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, bir altın mağazasının açılışı için İzmir'e geldi. Bakan Coşkun burada, ekonominin 4 yıl içerisinde büyük gelişme gösterdiğini kaydetti.

Forum Bornova Alışveriş Merkezi'nde Gülaylar Altın Mağazası'nın açılışına Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Çoşkun, İzmir Valisi Oğuz Kaan Köksal, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan ve işadamları katıldı. Açılıştan önce Gülaylar Altın 2007 kreasyonları mankenler tarafından sergilendi. Forum Bornova'ya gelen özellikle bayan müşteriler, mankenlerin üzerinde bulunan mücevlerleri ve altınları dakikalarca izledi. Gülaylar Altın Mağazası'nın açılışını yapan Bakan Coşkun, Türkiye'nin 4 yıl içeresinde ekonomik olarak büyük bir gelişme içerisine girdiğini belirtti. Coşkun, "Biz bugün sevinçli olduğumuz kadar, gururluyuz. Türkiye'nin yüzü gülüyor. Bu çarşının yıllar önce projesi konsaydı, kimse inanmazdı. Şu an çarşı modern olarak yapılmış ve hizmet veriyor. O karanlık kriz dönemlerinde girişimcilerin 'müteşebbisler, döviz, borsa ve faiz ne olacak' üçgeninde çırpındığı düşüncesi, şimdi siyasi istikrar, üretim ve ihracat seferberliğine dönmüştür. Şu an burada altın gibi mağazayı açıyorum. Bu mağazayı açanlar istihdam kazandırıyorlar. Biz maliye olarak, oda olarak ortağız. İşyerlerinin açılması bizi mutlu eder. Bol kazansınlar ki, bize bol vergi ödesinler. Her yeni bir işyeri ülkenin kalkınmasına sebep olur" diye konuştu ve firma yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye'nin siyasi iktidarla başarıya koştuğunu savunan Coşkun, "Kazanç olmazsa ekonomi çöker. Ülkemizde 4 yıl kazanç var. İktidara geldiğimiz de vergileri indirdik ve ekonomiyi canlandırdık" diyerek Türkiye'nin geleceğinden umutlu olduklarını söyledi. Açılışın ardından Bakan Ali Çoşkun, mağazada bulunan altınları inceleyerek, basın mensuplarından 3 bin YTL değerindeki bilekliği almalarını ve eşlerini mutlu etmelerini istedi. Coşkun daha sonra, alışveriş merkezinde bulunan mağazaları gezerek çalışanlarla sohbet etti.

(Mİ-Mİ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title