Haberler

Aziz Yıldırım'ın 'Fenerbahçe Sevdası' Fb Tv Ekranlarında

Fenerbahçe Televizyonu, 15 Şubat'ta Fenerbahçe Kulübü Başkanlığında 10. Yılını Dolduracak Başkan Aziz Yıldırım'ın Bu Süreçteki Yolculuğunu 'Bu Sevda Bitmez' Belgeseliyle Ekranlara Getiriyor.

Fenerbahçe Televizyonu, 15 Şubat'ta Fenerbahçe Kulübü başkanlığında 10. yılını dolduracak Başkan Aziz Yıldırım'ın bu süreçteki yolculuğunu 'Bu Sevda Bitmez' belgeseliyle ekranlara getiriyor.

15 Şubat 1998 yılında 1 oy farkla Fenerbahçe başkanlığına seçilen Başkan Aziz Yıldırım döneminde yaşananlar, camia ve kulüpteki değişim, süreci yaşayanların anlatım ve izlenimleriyle izleyiciyle buluşacak. Halit Kıvanç'ın seslendirdiği belgeselde Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, Güven Sazak, yöneticiler Vefa Küçük, Köksal Özbek, futbolcular Cemil Turan, Can Bartu, Baliç, Andersson, eski teknik direktör ve antrenörler Aydın Örs, Daum, Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Başkan Aziz

Yıldırım'ın kızları Gülşah ve Hande Yıldırım, spor ve sanat dünyasından Nemci Tanyolaç, Ertuğrul Özkök, Togay Bayatlı, Kıraç, Cem Yılmaz gibi yaklaşık 50 isim, 10 yıllık süreçte yaşanan olayları ve Aziz Yıldırım'ı anlatacak.

'Bu Sevda Bitmez' belgeselinde, Fenerbahçe Kulübü'nde tesisleşmeden kurumsallaşmaya, sportif başarılardan Aziz Yıldırım'ın özel yaşamına kadar birçok ilginç konu görseller eşliğinde yayınlanacak.

(İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title