Haberler

Az Alkmaar-fenerbahçe Maçı Öncesi Olağanüstü Önlemler Devam Ediyor

Az Alkmaar - Fenerbahçe Maçı Öncesi Olağanüstü Tedbirler Devam Ediyor...

AZ Alkmaar - Fenerbahçe maçı öncesi olağanüstü tedbirler devam ediyor...

UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında yarın Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan uçakla başkent Amsterdam'a hareket ederken, Sarı-Lacivertli kafile Hollanda'ya indiğinde taraftarlara gösterilmeden otobüse bindirildi.

Alanda bekleyen yaklaşık 100 kişi futbolcuları görmeyi, onlardan imza toplayıp, hatıra fotoğrafı çektirmeyi umarken, takımın kendilerine gösterilmeden apar-topar uzaklaştırılmasına tepki gösterdiler.

Kafilenin kulübün isteği ile pasaport kontrolünden sonra arka kapıdan çıkarıldığı belirtildi.

Bu arada, Fenerbahçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın Ankara'daki Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yazılı talebi üzerine daha önce 3 kişi olarak belirlenen koruma timinin 5'e çıkartılmasının ardından, Hollanda'da devam eden bu tedbirler dikkat çekti. Hollanda'da çok sayıda Türk'ün olması ve terör gruplarının olası eylemleri için tedbirler alınırken, basın mensupları da kafilenin Amsterdam Schpol havaalanına geliş görüntülerini görüntülemeyedi.

DEİVİD, AURELİO, RÜŞTÜ, SELÇUK, KERİM, AZ ALKMAAR'A KARŞI YOK

AZ Alkmaar rövanşı için Hollanda'ya Deivid, Aurelio, Rüştü, Selçuk ve Kerim'den yoksun giden Fenerbahçe son çalışmasını bu akşam maçın oynanacağı DSB Stadı'nda yapacak. Teknik Direktör Zico'nun searı-kart cezalısı Deivid'in yoğluğunda Kezman'ı oynatması, Semih'i yeden soyundurması bekleniyor.

MUHTEMEL 11 ŞÖYLE:

Volkan, Önder-Edu-Lugano-Ümit, Appiah-Deniz-Tümer-Tuncay, Alex-Kezman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title