Haberler

Usta Oyuncu Ayşen Gruda'nın Kızından Üzen Açıklama: Annem Tekrar Yoğun Bakıma Alındı

Güncelleme:

Hastanede tedavisi devam eden usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda sanatçının sağlık durumu hakkında yazılı açıklama yaparak annesinin yeniden yoğun bakıma alındığını söyledi.

Hastanede tedavisi devam eden usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda sanatçının sağlık durumu hakkında yazılı açıklama yaptı. Gruda'nın kızı, annesinin son evre pankreas kanseri olduğunu duyurarakyoğun bakıma alındığını söyledi.

"SON EVRE PANKREAS KANSERİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Annem Ayşen Gruda tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Son evre pankreas kanseri ve karaciğer metastazı ile karşı karşıyayız. Bu hastalıkla 1 yıldır mücadele ediyoruz. Ancak, pankreas kanseri sinsi bir yapıda olduğu için son evrede kendini belli etti. Çok değerli doktorumuz Ergün Kasapoğlu yaşam süresini ve kalitesini en üst düzeyde tutabilmek için büyük emek sarf etti. Hastane Derindere, tüm imkanlarını seferber ederek son derece özenli bir bakım yürütmekte. Biz ailesi olarak her an başındayız.

Usta Oyuncu Ayşen Gruda'nın Kızından Üzen Açıklama: Annem Tekrar Yoğun Bakıma Alındı

"ENFEKSİYON OLDUĞU İÇİN KİMSE ALINMIYOR"

Tıbbı açıdan durumu detaylı bir şekilde doktorları tarafından açıklanacaktır. Başka hiçbir bilgiye itibar etmeyiniz. Enfeksiyon riski olduğu için yoğun bakıma kimse alınamıyor. Ancak biliyoruz ki, bütün sanat dünyası, dostları, sevenleri, tüm Türkiye bizimle. Herkese çok teşekkür ediyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (25)

Sivri johns:

Bu laikler teker teker gidiyor bu aralar

7
20
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Mehmet Ali, Ayşen gruda bunlar da yoğun bakımda yoksa öbür tarafta olan Hababam sınıfı oyuncaları bunlara çağrımı yaptı gelin siz eksiksiniz gibi.

6
8
yanıtYanıtla
Kemalist:

hade lan ordan cahil palavracı.ölde havla yiyek.

yanıt1
yanıt1
PAŞALI:

KEMALİST bozuntusu korkudan bana yazarken elin ayağın titremiş helva yerine havla yazmışsın. sen ancak havlarsın hoşt git başka yerde havla

yanıt5
yanıt5
daşşaklı:

Paşalı anketmi yapıyorsun

yanıt1
yanıt2
AK SAKALLI:

KESİN LANNN SESİĞİZİ ÖLEN ÖLÜR KALAN SAĞLAR BİZİMDİR KİMSE GAZIK ÇAKAMAYACAK HERKEZ GİDECEK O KADARRRRRRRR

yanıt1
yanıt0
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

CUMA mız hayır olsun rabbim kendine hakkıyle kul habibine ümmet eylesin bizleri AMİN. şu imtihan dünyasında aldığımız diblomayla gerçek ebedi hayata atılacağıız yaptığımız hayır şer ne varsa açığa çıkacağı bütün uzuvlarımızın şahitlik edeceği o meydanda RABBİ cümlemizin Amel defterini sağından alanlardan eylesin AMİN

11
2
yanıtYanıtla
Fakir:

hevla yemeye az kaldı.

2
10
yanıtYanıtla
ANNE:

Evladım çok mu açsın, helvanın yolunu gözler oldun?

yanıt4
yanıt0
PAŞALI:

Fakir hep yemekten bahsediyorsun. hayırdır sana unutamayacağın bir şeyler yedirdiler herhalde. .

yanıt4
yanıt2
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title