Haberler

Aysal'dan Transfer Müjdesi

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: "Ön libero konusunda teknik direktör Fatih Terim bu hafta içerisinde bir karar verecek."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in bu hafta içerisinde ön libero konusunda bir karar vereceğini ve ardından belirlenen oyuncuyla sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Galatasaray ile Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nın isim sponsoru Daikin Türkiye arasındaki sponsporluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basın mensuplarının ön libero konusunda Melo ve Wellington transferleri hakkındaki sorusuna Aysal, "Ön libero mevkii büyük eksikliğin yaşandığı yerdir. Önceliğimiz orasıdır. Şu anda her iki oyuncu ile bir yere kadar gelinmiştir. Mutabakat vardır. Teknik heyetimiz bu aradaki seçimi yapmaktadır. Onlar bu hafta içinde seçimlerini yapıp neticeyi bildirdikten sonra biz taraflardan birisi ile imzayı atacağız. Şu anda top hocamızın elindedir. Hocamız da mali koşullarını ve oyuncunun Galatasaray'a faydalı olup olamayacağını kendi ekibiyle inceledikten sonra bu hafta sonuna kadar sonuçlandıracaktır" dedi.

Başkan Aysal, Umut Bulut transferinin ise önümüzdeki hafta içinde biteceğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırlaması kararıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Ünal Aysal, "Sadece Galatasaray'ın değil, tüm Türk kulüplerin yurt dışında temsili son derece zor ve pahalı bir işlemdir. Biz kulüpler elimizden geldiğince kulüplerimizi kendi renklerimizi yurt dışında iyi temsil etmek için büyük bir özgüvenle çalışıyoruz. Bundan dolayı tek beklediğimizin bizim önümüzün açılmasıdır. Federasyonumuz bu konu hakkında önümüzü açmadı. Son aldığı kararla da bu belli etti. Galatasaray vaat ettiği kararları alacaktır. Hiçbir bir şey doğru planlamadan yapılamaz. Gerekenler yapılacaktır" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve İlhan Helvacı isimlerini kullanarak yaptığı açıklamayla ilgili olarak ise Aysal, "Ben bir dost tavsiyesinde bulundum. Kulağıma gelen Galatasaray'ın değil özellikle daha evvel federasyonda çalışan, şu anda Galatasaray'da hizmet eden iki arkadaşımızın bu konularda Fenerbahçe aleyhine çalışmalar yaptığı bilgiler konusunda duyumlarımı dile getirdim. Raporlara böyle bir şey koymasınlar istedim. Çünkü Fenerbahçeli dostlarımız bunu bilmeseler dahi UEFA çok iyi biliyor. Ne Galatasaray tarafından ne de bu yöneticilerimiz tarafından Fenerbahçe aleyhine başka bir Türk takımı aleyhine herhangi bir çalışma olmuştur. Ben sadece bir uyarı yaptım. Bunu savunmalarına koyarlar, koymazlar bu onların bileceği bir iş" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Galatasaray Fenerbahçe Ünal Aysal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title