Haberler

Aydın: Kültür ve Turizm Bakanı Koç, Aydın'da

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Kuşadası'na Geldi. Yaklaşan Ramazan Bayramı Öncesi Memleketi Aydın ve İlçelerinde Çeşitli Ziyaretlerde Bulunan Koç, Partililerle Biraraya Geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Kuşadası'na geldi. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi memleketi Aydın ve ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Koç, partililerle biraraya geldi.

Beraberinde AKP Aydın milletvekili Semiha Oğüş ile birlikte Çevre Yolu'ndaki AKP ilçe binasına giden Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, burada partililer tarafından karşılandı. Partililerle sohbet eden Bakan Koç, bir anlamda da erken bayramlaşma gerçekleştirdi. Partililerin sorunlarını dinleyen Koç'un talimatı üzerine görüntü almaya çalışan gazetecilerin korumalar tarafından dışarıya çıkarılması dikkat çekti. Gazetecilerin neden dışarı çıkarıldıklarını sormaları üzerine Koç, " Hayır basına açık bir toplantı gerçekleştirdik. Herhalde çok fotoğraflarımı çektiniz. Bu yüzden korumalarım böyle davranmış olabilir" dedi.

Geceyi Kuşadası'nın Soğucak Köyü'ndeki Pine Club'ta geçiren Bakan Koç'un bayram boyunca Aydın merkez ve diğer ilçelerdeki bayramlaşma törenlerine katılacağı açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title