Haberler

Aydın: Aydın'da Yerel Yönetimler

- İncirliova'da Belediye Öncülüğünde Kurulan İncirliova Kent Konseyi Kadın Platformu Sosyal Yardım Merkezi Törenle Hizmete Açıldı. Açılış Töreninde Konuşan İncirliova Belediye Başkanı Yahya Orbay, İncirliova'da Hayırlı Bir Hizmet Daha Başlattıkları İçin Mutlu Olduklarını Söyledi.

- İncirliova'da belediye öncülüğünde kurulan İncirliova Kent Konseyi Kadın Platformu Sosyal Yardım Merkezi törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan İncirliova Belediye Başkanı Yahya Orbay, İncirliova'da hayırlı bir hizmet daha başlattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bugün gerçekleştirilen İncirliova Belediyesi Kent Konseyi Kadın Platformu Sosyal Yardım Merkezinin açılış törenine Kaymakam Cafer Sarılı, Belediye Başkanı Yahya Orbay, daire müdürleri, kadın platformu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılan yardım merkezi hakkında katılımcılara bilgi veren Belediye Başkanı Yahya Orbay, belediye bünyesinde kurulan kadın platformunun güzel bir hizmet gerçekleştirdiğini belirtti. İlçe merkezinde bulunan ihtiyaç sahibi kişilerin muhtarlıklar vasıtasıyla tespit ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Orbay, "İlçemizde bulunan fakir fukarayı sevindirmek isteyen vatandaşlarımız evlerinde bulunan kullanmadıkları elbiseleri sosyal yardım merkezine teslim etsin. Buraya verilen her yardım paketi ilçemizdeki muhtaç ailelere gidecektir. O bakımdan yardım yapan hiçbir kimsenin gözü arkada kalmasın. Artık ilçemizdeki fakirleri gözeten bir kurum var. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, İncirliova Kent Konseyi Kadın Platformu Sosyal Yardım Merkezi'nin açılış kurdelesi Kaymakam Cafer Sarılı ve Belediye Başkanı Yahya Orbay tarafından kesildi.

(DAK-İK-Mİ-

(DAK-İK-Mİ-)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title