Haberler

Avrupa'daki Gibi Eylem Yapma İhtimali Olan 14 Deaş'lı Yakalandı

Adana’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda gözaltına alınan ve kendilerine "Yalnız kurt" ismini veren, Avrupa’daki gibi arabalı, bıçaklı katliam yapma ihtimali olan 1’i Irak, 13’ü Suriye uyruklu 14 kişi adliyeye sevk edildiAdana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü...

Adana'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan ve kendilerine "Yalnız kurt" ismini veren, Avrupa'daki gibi arabalı, bıçaklı katliam yapma ihtimali olan 1'i Irak, 13'ü Suriye uyruklu 14 kişi adliyeye sevk edildi

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri DEAŞ'ın Irak ve Suriye'de alan kaybetmesinden sonra kendilerine "Yalnız kurt" ismini verdiği ve tek başlarına araba ve bıçakla eylem yapma ihtimali olan şahısların Adana'ya geldiğini tespit etti.

DEAŞ'lıların Avrupa'da olduğu gibi sokak ortasında özellikle milli bayramlarda, anma törenlerinde vatandaşlara bıçakla ya da arabayla saldırıp eylem yapma ihtimali olduğunu değerlendirdi. Bu nedenle polis 10 Kasım sabahı şafak vakti 20 adrese özel hareket polisiyle eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda polis 1'i Irak, 13'ü Suriyeli zanlıyı gözaltına aldı.

Polis, zanlıların Rakka'da eğitim gördüğünü, buradan da ABD ve terör örgütü YPG'nin Rakka'ya girmesinden sonra oradan kaçıp Adana'ya geldiklerini belirledi.

11 gün emniyette sorgulanan 14 kişi bugün adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Emniyet Müdürlüğü Suriye Irak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title