Haberler

Atölyeden Mücevheri Ucuza Yaptırın

Pırlanta, Elmas, Zümrüt, Yakut, Safir Gibi Kıymetli Taşları Meraklılarının İstedikleri Modellere Göre Şekillendirip, Mücevher Yapan 5 Genç, Vitrinlerden Yüzde 30 İla 50 Oranında Ucuza, Kaliteli Takı Sahibi Olma İmkanı Sunuyor.

Pırlanta, elmas, zümrüt, yakut, safir gibi kıymetli taşları meraklılarının istedikleri modellere göre şekillendirip, mücevher yapan 5 genç, vitrinlerden yüzde 30 ila 50 oranında ucuza, kaliteli takı sahibi olma imkanı sunuyor.

Bursa Uzunçarşı'dan girilen Fidan Han'ın üst katında 5 genç sanatkar, harıl harıl bir taraftan kuyumcu dükkanlarından gelen siparişleri ve düzenleme taleplerini yerine getirirken, bir taraftan da ücra bir yerde olmalarına rağmen kendilerine ulaşan müşterilerin model taleplerini karşılıyor.

Damla Mücevher Atölyesi'nde, istenilen modelde tek taş pırlanta yüzükten, mıhlama işi ile yapılan isimli kolyelere kadar yüzlerce model ve özellikte mücevheri yaptırmanız mümkün olabiliyor. Sadece baskı ve cnc tezgahlarla hazırlanan altın bilezikleri kendilerinin yapmadığını belirten Damla Mücevherat Kurucusu Celal Dere, "Biz müşterimizin istediği modelde yüzük, kolye, küpe, alyansları birkaç gün içerisinde teslim ediyoruz. Atölyemizin bağlantılı olduğu kıymetli taş satıcılarından da karatına göre,

pırlanta, elmas, zümrüt gibi değerli taşları ve altınları temin ederek her türlü çalışmayı ekip olarak yerine getiriyoruz. Altın eritme potamızdan, mıhlama tezgahımıza kadar el işinin ağırlıklı olduğu mücevher üretiminde bütün arkadaşlar konularına göre ihtisaslaşmış durumda. Bir arkadaşımız tek taş yüzük, bir arkadaşımız alyans, bir arkadaşımız mıhlama, bir arkadaşımız eritme ve ayar denkleştirme hususunda çalışmaları sırtlıyor. Erkekler için altın ve gümüş çok değişik modellerde alyanslar yapıyoruz.

Bir gümüş alyansı 30 değişik modelde çalışma tasarlama imkanımız var. Müşterilerimize düşündükleri büyüklüklerde kıymetli taşları da İstanbul'da irtibatlı olduğumuz taş satıcılarından getirtiyoruz. Bir tek taş pırlanta 50 mikron büyüklüğünde 750 dolardan başlayıp bin dolara kadar kalitesine göre değişik fiyatlarda temin ediliyor. Bunun yüzüğü ile birlikte vitrinlerden yüzde 30 en az daha hesaplı olarak tek taş yapıyoruz. Hem de vatandaşın istediği tarz da çalışma imkanına sahibiz. 1 karatlık büyük taş

pırlantanın sadece taşı ise 3 bin dolardan kalitesine göre 4 bin dolara kadar çıkabiliyor. Biz zevk sahibi, mücevherata meraklı kişilere istedikleri tarzda ürünlere sahip olma imkanı sunuyoruz. Bu çerçevede nineden, anneden kalma değişik mücevherleri yeniden tasarlayarak kıymetli taşlarını yeni tarz tasarımlarda kullanarak bu tip eski mücevherleri de büyük masraflara ve kayıplara girmeden değerlendirme imkanı da sunuyoruz" dedi.

(İRF-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title