Haberler

Aşkale Çimento'dan Gazetecilere İftar Yemeği

Erzurumdaki Gazeteciler Aşkale Çimento Tarafından Düzenlenen İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler.

Erzurumdaki gazeteciler Aşkale Çimento tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Palandökendeki Dedeman Otelde düzenlenen yemeğe Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoş, yönetim kurulu üyeleri, yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilci ve muhabirleri ile Aşkale Çimento yöneticileri katıldı.

Yemek sonrasında konuşan Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, yaşanan terör olaylarını kınadı. Daha sonra şirket hakkında bilgiler aktaran Yücelik, şöyle konuştu:

" İstanbul, Ankara ve İzmir merkezli şirketler değerlendirme dışı bırakılarak yapılan araştırmaya göre, Türkiye’nin en büyük 250 şirket arasında Aşkale Çimento bir önceki yıla göre 47 basamak yukarı çıkarak 81. sırada yer aldı. Ekonomist Dergisi’nin her yıl yaptığı “Anadolunun En Büyük 250 Şirketi” araştırmasında Aşkale Çimento 81. sıraya yükseldi. Listenin ilk yüz sıralamasında genellikle Bursa, Kayseri, Gaziantep, Kocaeli ve Konya gibi sanayisi gelişmiş illere ait şirketler bulunuyor. “Anadolu Kaplanları” olarak da ifade edilen bu şirketler, içinde Doğudan sadece Aşkale Çimento ilk yüz sıraya girebildi. İstanbul Sanayi Odası'nın araştırmasında göre ise; Aşkale Çimento, 2006 yılında Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içinde 409’uncu sırada yer almıştı. Bölgede ve Türkiye’de, Aşkale Çimentonun bir güç haline gelmesi bizi mutlu ediyor. Trabzon Çimento ile birlikte güçlenen şirketimizin hedefinde ihracatı artırmak var. Trabzon Çimento da çevre ile alakalı hassasiyetimiz, tüm işletmelerimizde olduğu gibi en üst noktadadır. Gerçekleşen kapasite artırımı ihracata yönelmemizde güçlü bir dayanak olacak. Aynı zamanda daha fazla üretim, daha fazla, istihdam ve daha fazla katma değer imkanı bulacağız. Aşkale Çimentonun misyonunda ve vizyonunda da bu ve benzeri değerler vardır. Aşkale Çimentoyu bu günlere getiren ve başarıda emeği geçen yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, şirket yöneticileri ve çalışanları ile, bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen değerli ortaklarımıza şükranlarımı iletmek istiyorum."

Daha sonra bir konuşma yapan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy'da, " Öncelikle son günlerde artan terör olaylarını şiddetle kınıyorum. Bu hainlere dur demenin zamanı gelmiştir. Türk milletinin bağrına düşen ateşlerin hesabı sorulacaktır. Bu arada Aşkale Çimento'nun her geçen gün büyüyen başarısı da bölge insanı olarak bizleri de oldukça mutlu etmektedir. Kurulduğu dönemlerde bir şey olmaz denilen bir şirketin bugün Türkiye'de devler arasına girmesi, başarının göstergesidir. Aşkale Çimento bir Erzurum markası olmuştur. Bu markanın oluşmasında Erzurum’daki basın kuruluşlarının da katkısı bulunmaktadır." diye konuştu.

(AA-İRT-Y)

10.10.2007 20:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title