Haberler

ASİAD, ilk ziyaretini Anıtkabir'e Yaptı

Güncelleme:

ASİAD önceki hafta düzenlenen olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Barış Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk ziyaretini Anıtkabir'e gerçekleştirdi.

Barış Aydın ve beraberindekiler Büyük Önder'in mozelesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'nde bulunan Anıtkabir özel defterini imzalayan Aydın, duygularını şu şekilde ifade etti:

"Aziz Atatürk, Türk Sivil Toplum hayatının önemli kuruluşlarından biri olan Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin kuruluşunun 25. yılında, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle, size saygımızın bir ifadesi olarak yüksek huzurlarınızdayız.

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilke ve devrimlerinizin savunucusu olacak ve kurucusu olduğunuz Cumhuriyet'e gönülden sahip çıkacaktır. ASİAD olarak sizden aldığımız ilhamla başlattığımız sanayi devrimini daha ileriye götürerek, ülkemizde ve dünyada yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarla, giderek artan bir ivmeyle, ülkemize istihdam ve katma değer kazandırarak, gösterdiğiniz çağdaş uygarlık yolunda, ülke menfaatleri doğrultusunda üzerimize düşen her türlü vazifeyi, azim ve kararlılıkla yerine getireceğimizi bir kez daha huzurunuzda ifade ediyoruz.

Bağımsız ve özgür bir Türkiye Cumhuriyeti için, her türlü fedakarlıktan kaçınmayan size, silah arkadaşlarınıza, vatan için canını veren aziz şehitlerimize, gazilerimize ve tüm kahramanlarımıza minnettarız.

Ankara Sanayici ve İş Adamları olarak Cumhuriyet'in kazanımlarını ilelebet yaşatacağımız inancıyla, yüksek hatıranız önünde sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Barış Aydın Anıtkabir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title