Haberler

Aris Tt Bank: 88 - Fenerbahçe Ülker: 96

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Uleb Avrupa Ligi 2. Tur (Top 16) (E) Grubu'ndaki İlk Maçında Deplasmanda Yunanistan'ın Aris Tt Bank Takımını 96-88 Yendi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (E) Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Yunanistan'ın Aris TT Bank takımını 96-88 yendi.

Selanik kentindeki Alexandrion Spor Salonu'nda oynanan maçta, Fenerbahçe Ülker, karşılaşmanın ilk 5 dakikasını 14-10 önde tamamladı. Sarı-lacivertli takım ilk periyodu 29-21 önde bitirdi.

İkinci periyodun ilk dakikalarında faul problemi yaşayan Fenerbahçe, oyunun kontrolünü de rakibe kaptırsa da skor üstünlüğünü koruyarak maçın 15. dakikasını 37-32 önde geçti.

İlk devrenin son dakikalarında oyunu dengeleyen Aris'e, Solomon ve White ile cevap veren sarı-lacivertliler, devre arasına 50-43 önde girdi.

Karşılaşmada alan savunmasıyla etkili olmaya çalışan Fenerbahçe, ikinci yarının ilk dakikalarında da üstünlüğü rakibine bırakmayarak 22. dakikaya kadar en farklı skora ulaştı: 55-43

Fenerbahçe, 3. periyodun ilk 5 dakikasını 64-51 önde tamamlarken, 3 sayılık atışlarla farkı azaltmaya çalışan Aris'e, Ömer ve Solomon'un etkili oyunu ile cevap vererek, karşılaşmanın son çeyreğine 10 sayı farkla önde geçti: 70-60

Son periyotta da rakibine karşı üstünlüğünü kaybetmeyen Fenerbahçe Ülker, Aris'i 96-88 yenerek, ULEB Avrupa Ligi'ne deplasman galibiyeti ile başladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title