Haberler

Ardahan Afet Müdahale Planı değerlendirme toplantısı düzenlendi

Güncelleme:

Afet ve Acil Durum Müdahale Yönetmeliği çerçevesinde hayata geçirilen Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında Ardahan Afet Müdahale Planı hazırlandı.

Afet ve Acil Durum Müdahale Yönetmeliği çerçevesinde hayata geçirilen Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında Ardahan Afet Müdahale Planı hazırlandı. Planın değerlendirilmesi ve ilgili kurumlarla koordinasyonun sağlanması amacıyla Vali Mustafa Masatlı Başkanlığında toplantı düzenlendi.

Toplantıda, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından çeşitli toplantılar ve eğitimlerin ardından oluşturulan Afet Müdahale Planı hakkında konuşan Vali Masatlı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının koordinasyonunda ilgili tüm bakanlık, kurum ve kuruluşların katılımı ile ulusal düzey hizmet grubu planlarının çalışıldığını, aynı kapsamda Ardahan'da da Müdahale Planını ve 26 adet Yerel Düzey Hizmet Grubu Operasyon Planının hazırlandığını söyledi.

Vali Masatlı, "Ardahan Müdahale Planı, Türkiye Afet Müdahale Sistemi içinde yerel düzeyde yer alan ana ve destek çözüm ortaklarının görev ve sorumluluklarını, hizmet gruplarının diğer hizmet grupları ile olan ilişkilerini, afet ve acil duruma hazırlık ve müdahale süreçlerini anlatmaktadır. Olası afet ve acil durum anında etkin koordinasyon için gerekli olan hizmet grup teşkilini, ekipman ve insan kaynakları kapasitesinin mevcut durumunu ve ihtiyaç duyulan kapasiteyi de ortaya koymaktadır" dedi.

Vali Masatlı, ayrıca, çalışılan planın olası afet durumunda hayati önem taşıdığını belirterek, üzerine sorumluluk düşen tüm kurumların ve yerel düzey hizmet gruplarının koordineli çalışması yönünde talimatlarda bulundu.

Toplantıda AFAD Müdürlüğü tarafından, hazırlanan plan hakkında detaylı sunumlar yapıldı. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Ardahan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title