Haberler

Antalyaspor - Galatasaray Soyunma Odaları

Turkcell Süper Ligi'nin 14. Hafta Karşılaşmasında Galatasaray Deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 Mağlup Etti.

Turkcell Süper Ligi`nin 14. hafta karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor`u 1-0 mağlup etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında maçı iki bölüme ayırmak gerektiğini söyledi. İlk devrede sahada olmadıklarını, ikinci devrede ise takımın moral ve mücadele açısından geri döndüğünü belirten Gerets, ¨Gol yemeden maçı almak, moralimizi yükseltti ve bizi hedefimize adım adım yaklaştırdı. Beni burada sevindiren en önemli olay, kulübüden oyuna giren futbolcularımın mücadele hırsı ve oyuna katkılarıdır. Bu bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor¨ dedi.

Bir gazetecinin ¨Çarşamba Bordeaux karşısında da aynı futbolu mu sergileceksiniz?¨ şeklindeki sorusuna Gerets, ¨Şampiyonlar Ligi`nin atmosferi ve havası farklı olur. Elbette ki daha iyi oluruz¨ cevabını verdi. Belçikalı teknik adam konuşmasını, Fenerbahçe`nin puan kaybetmesinin de işlerine yarayacağını belirterek noktaladı.

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM!

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, karşılaşma sonrasında oldukça üzgün bir şekilde geldiği basın odasında, ¨Maç bitti. Artık Galatasaraylıyız¨ sözleriyle konuşmasına başladı.

Futbolcularını sergiledikleri güzel futboldan dolayı kutladığını söyleyen Yılmaz Vural, ¨Galip gelmemiz halinde 3- 4 basamak atlamamız mümkün olan bir maçtı, ancak olmadı. Pozisyon zenginliği bizdeydi. Buna rağmen Galatasaray`ın beceremediği işi, bizim oyuncularımız becerdi. Bu noktada oyuncularımı tekrar kutluyorum. Taraftara ise teessüf ediyorum. Maç esnasında `oynasana lan`, maç bitiminde ise `istifa` şeklindeki tepkileri kınıyorum. Bu da gösteriyor ki, sağlıksız bir toplumumuz var. Olayları görmeden, duygularımızla hareket ediyoruz. Özetle söylemek gerekirse, Galatasaray`ı oyun olarak Türkiye Ligi`nde zor durumda bırakan başka bir takım yoktur. Baskı ve stres içerisinde yeni bir haftaya başlayacağız. Futbolda puan almadan, söyleyecek birşey yok. Futbolcularımı ve Galatasaray`ı kutluyorum¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title