Haberler

Antalyaspor- Fenerbahçe Maçının Ardından

Antalyaspor- Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Antalyaspor şampiyonluğa oynuyormuş gibi oynadı Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Malkoç Fenerbahçe'yi iyi analiz etmiştik Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe'yi 4-2 yendi.

Antalyaspor- Fenerbahçe maçının ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Antalyaspor şampiyonluğa oynuyormuş gibi oynadı

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Malkoç Fenerbahçe'yi iyi analiz etmiştik

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Maçtan sonra Antalyasporlu taraftarlar kırmızı beyazlı futbolculara uzun süre sevgi gösterisinde bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, maçtan sonra yaptığı açıklamada oldukça üzgün göründü. Kendileri açısından bu maç için söylenecek bir şey olmadığını belirten Pereira, Bu akşam mağlubiyeti hak ettik. Antalyaspor, hem takım olarak hem de bireysel olarak bizden daha iyi görüntü sergiledi. Ayrıca, bu akşam bizden daha fazla maçı kazanmayı istediler. Sanki onlar şampiyonluğa oynuyormuş gibi de biz şampiyonluğa oynayan taraf değilmişiz gibi bir maç oldu dedi.

Antalyaspor'un kendilerinden daha istekli göründüğüne de dikkat çeken Pereira şunları söyledi

Antalyaspor bizden daha istekliydi, bizden daha fazla kendilerini maça verdiler. Daha iyi bir oyunla da 3 puanı aldılar. Bizim için 3 puanlık bir kayıp söz konusu bu akşam. Bugün aslında söylenecek çok fazla bir şey yok. Bugün ne eksikti ona bakacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Bu akşam ne eksikti, bunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bir sonraki maçta farklı bir cevap, farklı bir görüntü sergilemek istiyoruz. Farklı bir seviyede farklı bir futbol oynamak istiyoruz. Bundan önce ne yaptıysak, bundan sonra da onu yapmak istiyoruz. Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Bir sonraki maçta sahaya inançla ve kendimizi maça vererek çıkmalıyız. Güçlü bir reaksiyon göstermeliyiz ve şampiyonluk mücadelemize bu şekilde devam etmeliyiz.

MALKOÇ FENERBAHÇE'Yİ İYİ ANALİZ ETMİŞTİK

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Erol Malkoç ise yaptığı açıklamada iyi futbolun sonucunda galibiyet aldıklarını söyledi. Alınan galibiyeti beyin kanaması geçiren Jose Morais ile yine hastaneye kaldırılan yardımcı antrenör Cihat Gülleri'nin kardeşine armağan ettiklerini söyleyen Erol Malkoç, Biz Antalyaspor olarak iyi oynamaya çalışıyoruz. Fenerbahçe'yi iyi analiz etmiştik. Sonrasında hocamız rahatsızlandı. Tüm takım beraber çalışarak bugünkü sonucu elde ettik diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title