Haberler

Antalya: Yevmiye İşçisine 7 Bin YTL'lik İcra

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Kendisine 7 Bin YTL'lik İcra Gelen Yevmiye İşçisi Şaşkına Döndü.

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde kendisine 7 bin YTL'lik icra gelen yevmiye işçisi şaşkına döndü.

Edinilen bilgiye göre, 2 yıl önce kiraladığı sera arazisinin kirasını ödemediği gerekçesiyle icra gelen Erol Tunçbilek (32), 3 çocuğuyla ortada kaldı. Para kazanmak için Isparta'dan Kumluca'ya geldiğini belirten Tunçbilek, Fatma Kocabıyık'tan 3 bin 500 YTL'ye 2 dönüm sera kiraladığını söyledi. Ürünler iyi olmadığı için yeterli para kazanamadığını dile getiren Tunçbilek, "Sezon sonunda Fatma Kocabıyık'ın seralarını ikinci kez kiralamadım. Başka bir yerde ev kiraladım. Kazancımızı sağlamak için eşimle birlikte yevmiyeye gidiyoruz. Ben zor şartlarda geçimimi sağlayamazken icra memurları '7 Bin YTL'lik borcun var' diye evimi haciz etti. Param olmayınca ev kiramı bile ödeyemiyorum. Tuğba ve Barış adındaki çocuklarım okula gidiyor. Bunların okul masraflarını bile karşılayamıyorum" diye konuştu.

Kendisini Fatma Kocabıyık'ın icraya verdiğini ifade eden Tunçbilek, "Ben onun arazi kirasını ödedim. Onun seralarında kiracı iken beni şahsi işlerinde çalıştırıyordu. Ben de 'Senin şahsi işlerini yapmak zorunda değilim' dedim. O da bana 'Nasıl benim işlerimi yapmazsın. Seni süründüreceğim' diye tehdit etti. Bu yüzden beni icraya verdi. Adaleti yanıltanların cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Fatma Kocabıyık (68) ise, arazisini daha önce 3 ayrı kişiye kiraya verdiğini kaydederek, "Erol Tunçbilek; çarşıda, pazarda beni nerede görse hakaret ediyor. Bana 'Elinden geleni ardına koyma, paranı ödemeyeceğim' dedi. Ben de mahkemeye verdim. Ben kimseye şahsi işlerimi yaptırmıyorum. Benim ne işim olsun ki başkalarına yaptırayım. Kızım ve damadım var. Tüm ihtiyaçlarımı onlar karşılıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title