Haberler

Antalya Yağmura Teslim

Antalya'da 2 Günden Bu Yana Devam Eden Sağanak Yağış ve Fırtına, Yaşamı Olumsuz Etkiledi. Saatteki Hızı Zaman Zaman 53 Kilometreye Çıkan Rüzgar, Dev Dalgaların Oluşmasına Neden Oldu. 3 Metrelik Dalgayı Fark Edenler Turistlerin Denize Düşürdüğü Takıları Bulma Umuduyla Sahile Akın Etti.

Antalya'da 2 günden bu yana devam eden sağanak yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı zaman zaman 53 kilometreye çıkan rüzgar, dev dalgaların oluşmasına neden oldu. 3 metrelik dalgayı fark edenler turistlerin denize düşürdüğü takıları bulma umuduyla sahile akın etti.

Kent merkezine son 24 saat içinde metrekareye 43 kilogram yağmur düştüğünü bildiren meteoroloji yetkilileri, yağmurlu havanın 1 gün daha etkili olacağını, daha sonra doğuya doğru kayacağını belirtti. Meteoroloji yetkilileri, ''Hava sıcaklığı 14- 16 derece arasında değişkenlik gösterecek. Geceleri bu sıcaklık 7- 8 dereceye kadar düşecek'' dedi.

Rüzgar nedeniyle 2.5- 3 metre büyüklüğündeki dalgalar oluştu. Yaz sezonunda kolye, bileklik, yüzük gibi takılarını denize düşürenlerin eşyalarını kışın dalgaların kıyıya vurduğunu söyleyen bazı kişiler, buraya akın ederken ''Fırtınalı havalarda sahile gelip, plajda denizin dışarı atacağı ziynet eşyalarını arıyoruz'' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title