Haberler

Antalya: Uluslararası Petrol Ofisi Offshore Şampiyonası'nın 3. Ayağı Kemer'de Start Aldı

2006 UIM Uluslararası Petrol Ofisi Offshore Şampiyonası'nın 3. ayağı, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde start aldı.

2006 UIM Uluslararası Petrol Ofisi Offshore Şampiyonası'nın 3. ayağı, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde start aldı.

Park Kemer Marina ile Kındılçeşme arasında düzenlenen yarışlara, Alemdar, Metyx, Miele, Han Yapı, Filli Boya, Marmaris Marina, Marmaris Marina (10), Procat Marine, Hedef Alliance, Sif-Jcb, Faconnable ve Stihy takımları katıldı. Şampiyonada Stihy ile yarışan Alpay Akdilek ve Kerem Tuncer, 01.53.403'lük dereceleri ile birinci olurken; Alemdar Performans, Murat Alemdar ve Vidal Yetkin, 01.54.145'lik dereceleri ile ikinci; Marmaris Yat Marina (10) ile Bilgin Özkaynak ve Bahattin Çalışır da 01.53.072 dereceleri ile üçüncü oldu.

Yoğun ilginin olduğu yarışlar sonunda düzenlenen ödül töreni de renkli görüntülere sahne oldu. Dereceye girenlere özel ödüllerini veren Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Kemer'de artık bu organizasyonları çok iyi yapıyoruz. Bizler, Kemer Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Tüm sporcuları kutluyorum" dedi.

İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık da, Kemer Belediyesi'nin şampiyonaya katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'e ve Belediye Meclis Üyesi Hakan Tuncer'e plaket verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title