Haberler

Antalya: Kepezliler Oğuz Yılmaz ile Coştu…

- Kepez Belediyesi'nin 1. Ramazan Şenlikleri Kapsamında Sahne Alan ve 'Çekirge' Şarkısıyla Tanınan Oğuz Yılmaz, 10 Bine Yakın Kepezliye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

- Kepez Belediyesi'nin 1. Ramazan Şenlikleri kapsamında sahne alan ve 'Çekirge' şarkısıyla tanınan Oğuz Yılmaz, 10 bine yakın Kepezliye unutulmaz bir gece yaşattı.

Kepezliler, 1. Ramazan Şenlikleri'nde eğlenmeye devam ediyor. Sanatsal, kültürel etkinliklerin, nostalji çarşının, lunaparkın ve iftar çadırının yer aldığı Kepez Belediyesi'nin 1. Ramazan Şenlikleri'nde İsmail Türüt'ten sonra şimdi de Oğuz Yılmaz coşkusu yaşandı. Ramazan ayının 8. gününde sahne alan Oğuz Yılmaz'ın, 2 saat süren konserini yaklaşık 10 bin Kepezli izledi. Konserine, slov türkülerle başlayan Oğuz Yılmaz, daha sonra hareketli Ankara türküleriyle 10 bine yakın Kepezliyi oynattı.

1.Ramazan Şenliğine katılımlarından dolayı Yılmaz'a plaket veren Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, görev sürelerinde yaptıkları yatırımlarla Kepez'in Antalya'nın arka bahçesi olmaktan çıkıp, merkezi haline geldiğini söyledi. Dokuma İplik Fabrikası projesi ve Gazi Mahallesi'ne yapılacak olan toplu konut projesiyle ilgili de alanda bulunanları bilgilendiren Öner, şunları söyledi: "2008 yılı sonunda bitecek olan büyük Dokuma projesi yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanacak. İçerisinde, medeniyetler müzesi, sinema, dev akvaryum, kültür merkezleri, sinema, spor ve sosyal alanlar ile kent meydanının yer alacağı Dokuma, Antalya'nın yeni bir cazibe merkezi haline gelecek.Geçtiğimiz hafta Toplu Konut İdaresi ile Gazi Mahallesi'ne yapılacak olan toplu konutlarla ilgili nihai protokolü imzaladık. Böylece Kepez'in gecekondu kaderini değiştirecek olan toplu konut hamlesine başlatmış olduk. Aralık Ayı'nda temelini atacağımız toplu konutlardan Kepez'de yaşayan orta gelirli vatandaşlarımız alabilecekler" diye konuştu.

(ŞT-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title