Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Üvey Evlat Değiliz' Emekli Astsubayların Ortak Çığlığı Devam Ediyor

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Üvey evlat değiliz'

Emekli astsubayların ortak çığlığı devam ediyor. Akdeniz bölgesindeki emekli astsubaylar, 'Artık bıçak kemiğe dayandı. Haklarımız geri verilsin. Bugüne kadar susmamız acizliğimizden değil, saygımızdan' dedi.

SABAH AKDENİZ: 'CHP'de sular durulmuyor'

Parti içi tartışmaların yaşandığı CHP'de İl Başkanı Ülken, Gençlik Kolları Başkanı Öztürk'ü ve atanan Kadın Kollarını tanımadığını söyledi. Kavga büyüyecek.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Akaydın AVM'ye karşı!'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın alış veriş merkezi yapılmasını istemediği eski Doğu Garajı ve Halk Pazarındaki nekropol alanı, arkeolojik park ve kent meydanı olarak değerlendirilecek.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Yemekler salçasız kalacak'

Lüks tüketim maddesi haline gelen ve kilosu 5 TL ve üzerinde satılan domates, salça fiyatlarını da arttırdı. Salçalı yemek alışkanlığı olan Türk sofralarında bu yıl yemekler tatsız olacak.

AKDENİZ BEYAZ: 'Baykal'dan DP'ye öğüt'

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Demokrat Parti yönetimine, 'Kendinizi bir an önce toparlayın. Bu ülkenin Demokrat Parti'ye ihtiyacı var, bu seçimde meclise girmelisiniz' dediği öğrenildi.

ANTALYA: '15 güne taburcu edilecek'

Türkiye'de ilk kez Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden bir hastadan iki kol naklinin yapıldığı Cihan Topal'ın iki hafta sonra taburcu edileceğini açıklandı.

ANTALYA KÖRFEZ: 'Başlamadan davalık oldu'

Defterdar Hidayet Mat, Büyükşehir ve Döşemealtı Belediyesi'ne Antalya spor'a konaklama ve spor tesisi yapılması için tahsis edilen alan ile ilgili dava açtı. Mat, dava gerekçesinde AKP'li Menderes Türel zamanında tahsisi alınan arazinin bir kısmının 2B olduğuna dikkati çekti.

AKDENİZ MANŞET: 'Marifet para Değil'

Kasaplar odası Başkanı Osman Yardımcı, Türkiye'de hayvancılığı işin erbabı olan insanların yapmadığına dikkati çekerek, 'Hayvancılığı bilen insanlar yapsın. Hükümet para değil, besi materyali versin' dedi.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'İhracat'a AB engeli'

Antalya Yaş Sebze İhracatçıları Birliği (AYMSİB) Başkanı Mustafa Satıcı, AB'nin 7 ay önce Bulgaristan gümrük kapılarında başlattığı Türk yaş sebze ve meyve ürünlerinde yüzde 10 analiz zorunluluğu uygulamasını devam ettirmesini, siyasi karar olarak nitelendirdi.

ANTALYA GÜNDEM: 'AB projesi tam yol devam'

Avrupa Birliği eğitim ve gençlik programları comenius-regio (Bölgesel Öğrenme Ortaklığı) Projesi kapsamında oluşturulan heyetin Polonya ziyareti, karşılıklı işbirliği görüşmeleri ile sonuçlandı.

ANTALYA SON HABER: 'Toplumda bilgi kirliliği'

Fide üreticileri Alt Birliği FİDEBİRLİK Başkanı Savaş Titiz, YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın geçtiğimiz haftalarda sebze tohumları ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki göstererek, 'Medyaya mal olmuş bu kişilerin bir takım açıklamalar yaparken daha çok dikkatli davranmalarını, hele özellikle tohum ya da ıslah gibi, genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO) gibi konularda söz etmelerinin çok tehlikeli olduğunu belirtmek isterim. Çünkü toplumda gerçekten bilgi kirliliği var' dedi.

EKSPRES: 'CHP Dalaşarak Siyaset olmaz'

CHP'de yaşanan Gençlik kolları ve Kadın Kolları tartışmalarına eski il Başkanı Ömer Melli ile milletvekilleri de katıldı. Melli 'Birileriyle dalaşarak siyaset ve görev yapılmaz' dedi.

GAZETE BİR: 'Büyükşehir'e Validen dava'

Eylül ayında toplanan Büyükşehir Meclisinde alınan bir karara Antalya Valisi Ahmet Altıparmak dava açtı.

HİLAL: 'Santrale Vali freni'

Büyükşehir Belediyesi Meclisi Eylül ayı meclisinde CHP'li meclis üyesi Mustafa Yılmaz'ın beton santrali kurmasına CHP ve MHP'li üyeler 'evet' derken, Vali Ahmet Altıparmak 'hayır' dedi. Vali Altıparmak 06.09.2010 tarihinde kararın iptali için dava açtı.

HÜRSES: 'İhracata AB engeli'

Antalya Yaş Meyve ve Sebze İhracatçı Birliği (AYMSİB) Başkanı Mustafa Satıcı, AB'nin 7 ay önce Bulgaristan gümrük kapılarında başlattığı Türk yaş sebze ve meyve ürünlerinde yüzde 10 analiz zorunluluğu uygulanmasını devam ettirmesini 'siyasi karar' olarak nitelendirdi.

İLERİ: 'Denizde Tatbikat'

Antalya'da başlayan tatbikatın ilk gününde teorik bölüm gerçekleştirildi. Tatbikatta iki geminin çarpışması sonrası arama ve kurtarma, yangına müdahale, kirlilikle mücadele senaryosu uygulanacak.

(FC-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title