Haberler

Antalya: Antalya'da Genelev Protestosu

Antalya'nın Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki Genelevin İl Dışına Çıkarılmasını İsteyen Bir Grup Vatandaş, Protesto Gösterisi Yaptı.

Antalya'nın Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki genelevin il dışına çıkarılmasını isteyen bir grup vatandaş, protesto gösterisi yaptı.

Genelev önünde toplanan mahalle halkı, alkışlar eşliğinde genelev istemediklerini söyledi. Basın mensuplarına açıklama yapan Kuzeyyaka Mahalle Muhtarı Binali Güney, mahalle sakinlerinin burada genelev bulunmasını istemediğini söyledi. Genelevin, kentin büyümesiyle şehir içinde kaldığını belirten Güney, "Buna karşı değiliz ama genelevin şehir dışına çıkarılmasını istiyoruz. Bundan sonra burayla ilgili yaşanacak bir olaydan sorumlu değiliz. Bütün yetkililerin bunu bilmesini istiyoruz. Mahallede huzursuzluğa neden oluyor. Biz 30 yıldır buranın kahrını çekiyoruz. Artık buranın kaldırılmasını istiyoruz. Antalya milletvekillerinden ve özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan sorunumuza çözüm getirmesini istiyoruz" dedi.

Vatandaşlar basın açıklamasının ardandın sessizce dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title