Haberler

Antalya: Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Ağaçlandırma

- Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü Ekipleri, Daha Önce Peyzaj Çalışması Tamamlanan Otogar Önündeki Anadolu Kavşağı ile Hayvanat Bahçesi Kavşağı Arasındaki Alanda Fon Oluşturması Amacıyla Ağaçlandırma Çalışması Yapıyor.

- Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce peyzaj çalışması tamamlanan otogar önündeki Anadolu Kavşağı ile Hayvanat Bahçesi Kavşağı arasındaki alanda fon oluşturması amacıyla ağaçlandırma çalışması yapıyor.

Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Burdur yolu üzerindeki yaklaşık 2 kilometrelik bir alanı kapsayan çalışmalarda Cubressus Neylendi dikildi. Orta refüje yaklaşık 600 ağaç dikileceğini belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü yetkilileri, "Söz konusu alanın daha önce peyzaj çalışmaları tamamlamıştı. Çimlendirme ve sulama sistemi yapılmıştı. Yaz kış yeşil kalan Gravilla Robusta cinsi ağaçlardan dikilmişti. Şimdi bu ağaçların arasında fon oluşturması amacıyla 600 adet halk dilinde Piramit Selvi olarak bilinen ağaçların dikimi gerçekleştiriliyor" diye konuştu. Yetkililer, kentin bulvar ve caddelerinde peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

(SY-SÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title