Haberler

Annesi İntihara Kalkışan Hadise Çıkan Haberlere İsyan Etti: Zor bir süreçten geçiyoruz

Güncelleme:

Annesi intihar girişiminde bulunan şarkıcı Hadise, Kıbrıs konseri dönüşü "Bu süreçte sizlerden biraz daha saygı bekliyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz" dedi.

Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün 3 hafta önce uyku ilacı alarak intihar girişiminde bulunması nedeniyle zor günler geçiren Hadise, Kaya Artemis Resort&Casino'da önceki akşam sahne aldıktan hemen sonra İstanbul'a döndü.

KONSERDEN HEMEN SONRA İSTANBUL'A DÖNÜŞ YAPTI

Anne Gülnihal Açıkgöz'ün "Aranızdaki para sorunlarından bıktım diyerek intihar ettiği iddia edilen Hadise, önceki gece Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Olaydan sonra kardeşleriyle de arasında soğuk rüzgar esen şarkıcının moralinin oldukça bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Annesi İntihara Kalkışan Hadise Çıkan Haberlere İsyan Etti: Zor bir süreçten geçiyoruz

"BU SÜREÇTE SİZDEN SAYGI BEKLİYORUZ"

Kıbrıs'ta aldığı sahne sonrası geceİstanbul'a dönen şarkıcının şapka taktığı ve başı önünde yürürken moralsiz olduğu gözlemlendi. Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs etmesiyle ilgili sorulara Hadise, "Bununla ilgili bir tane açıklama yaptım. Daha da bir şey söylemeyeceğim" dedi. Kardeşleriyle sorunlar yaşadığı ile ilgili haberlere Hadise, "Bu süreçte sanırım çok haber çıkacak. Bu süreçte sizlerden biraz daha saygı bekliyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Biz bunu ailece atlatacağız" dedi.

Annesi İntihara Kalkışan Hadise Çıkan Haberlere İsyan Etti: Zor bir süreçten geçiyoruz

Annesi İntihara Kalkışan Hadise Çıkan Haberlere İsyan Etti: Zor bir süreçten geçiyoruz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Kıbrıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

DadaŞ:

Ne zor ne zor. Aşna fişna yaparken medyayı eksik etmiyorsun ama

6
3
yanıtYanıtla
inanılmaz:

kadının başına ne hadiseler geldi ya

7
1
yanıtYanıtla
mıt:

ALLAH IN SOPASI . HERSEY LAYLAYLOM OLMAZ HAYAT DA. O KIYAFETLERLE GÖBEK ATARSAN ALLAH CEZA VERİR

1
6
yanıtYanıtla
Feyyaz Açıkgöz:

Konuşma lan zibidi Hadisenin özel hayatı seni ilgilendirmez

yanıt2
yanıt4
Yenisoy:

Yobaz herif

yanıt0
yanıt0
Yenisoy:

Ortadoğu halkı neden çekiyo küçücük çocuklar ölüyo mal herif

yanıt0
yanıt0
Aklı yok fikri var:

Beyin zerre mi olmaz sende

yanıt0
yanıt0
Merkür:

Bunlarda evlat olacak , Annelerine bakmamışlar şimdi ortaya çıkınca bastılar yaygarayı Cennet Annelerin ayakları altındadır . Anne duası alanın sırtı yere gelmez çok yazık , merak ediyorum Annenizi ölümün eşiğine götürecek kadar ne yaptınız acaba?

4
2
yanıtYanıtla
Ark:

Hadise bence olaydan ders çıkarmış önemli olan bu

5
1
yanıtYanıtla
Azra Zehra:

Hadiseyi Geçtim Annesinin Sorunu Nedir Bilmiyorum Ama Ortada Bir Anne Var .Benim de Annem Alzhimere Yakalandiginda Intihar Eğilimini Cok Yaşadık Cok Şükür Kontrol Altinda Suan Allah Kimseyi Kendi Sevdikleriyle Imtihan Etmesin Zordur.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title